Amager Bio

Lรธrdag 29. august

Motor Mille Band Tour 2020 #1

Om koncerten

๐•๐ข๐ ๐ญ๐ข๐  ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐ฏ๐ž๐๐ซ. ๐Œ๐จ๐ญ๐จ๐ซ ๐Œ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ข ๐€๐ฆ๐š๐ ๐ž๐ซ ๐๐ข๐จ ๐Ÿ๐Ÿ—. ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ: ๐„๐ค๐ฌ๐ญ๐ซ๐š ๐ฌ๐ก๐จ๐ฐ!

Vi er glade for at kunne meddele, at showet med Motor Mille i Amager Bio lørdag 29. august gennemføres.

For at kunne overholde myndighedernes nuværende retningslinjer vedr. kulturelle arrangementer, tilføjes der derfor et ekstra showtidspunkt.

Det oprindelige show vil således finde sted ๐ฅø๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ—. ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ค๐ฅ. ๐ŸŽ๐Ÿ—.๐Ÿ‘๐ŸŽ og det ๐ž๐ค๐ฌ๐ญ๐ซ๐š ๐ฌ๐ก๐จ๐ฐ ๐ค๐ฅ. ๐Ÿ๐Ÿ.๐ŸŽ๐ŸŽ samme dag.

๐Ž๐๐’: For at kunne overholde myndighedernes retningslinjer er nogle billetkøbere med billet til det oprindelige show kl. 9.30 automatisk blevet flyttet til showet kl. 12, og har fået direkte besked herom på e-mail fra Ticketmaster Danmark.

Er dine billetter automatisk blevet flyttet, og er du forhindret i at deltage i showet kl. 12, bedes du sende en mail til info.dk@allthingslive.com ๐ฌ๐ž๐ง๐ž๐ฌ๐ญ ๐จ๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ”. ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ. Venligst inkludér ordre nr. samt kundeinfo.

Vi glæder os til at jer til sjov og ballade med Motor Mille på lørdag i Amager Bio. Her kan du læse om tiltagene i Amager Bio mod corona-virus: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

____

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band til næste år optræder rundt om i landet med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse – uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år.

Varighed: 50 minutter
OBS: Alle publikummer skal have billet, dog gratis for spædbørn under 1 år.

Band:
Mikkel Fisker: Bas, kor
Mads Fogt: Guitar, kor
Jens Daugaard: Trommer, kor

 

 

Medier