Amager Bio

Lørdag 29. august

Motor Mille Band Tour 2020

Om koncerten

Grundet situationen med Covid19 flyttes showet til lørdag 29. august samme sted kl. 10:00. 

Dine billetter vil stadig være gyldige til den nye dato.

Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske på mail til servicecenter@ticketmaster.dk senest den 25. marts 2020. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Vi beklager ulejligheden og takker for forståelsen.

 

____

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band til næste år optræder rundt om i landet med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse – uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år.

Varighed: 50 minutter
OBS: Alle publikummer skal have billet, dog gratis for spædbørn under 1 år.

Band:
Mikkel Fisker: Bas, kor
Mads Fogt: Guitar, kor
Jens Daugaard: Trommer, kor

 

 

Medier