Beta

Torsdag 13. februar

MudMusic LIVE x BETA

Bands:

Fanny Wree + Dead Witch + Juna + Lara + David Mølhede & Rundt Omkring
Om koncerten

MudMusic går LIVE på BETA med årets MudCrew.

Den 13. februar 2020 præsenterer MudMusic fem up-coming, talentfulde bands og artister fra Fyn, som inddrager publikum i intense liveoplevelser inden for både rock, elektronisk pop, nordic hardcore og pop/rock!

Aftenens bands og artister er genremæssigt vidt forskellige – men de har én ting til fælles: De er alle up- coming fra det fynske vækstlag og byder på masser af talent, ambitioner og potentiale til at være de næste store navne på de store musikscener.
Oplev:

  • Fanny Wree // Dyster elektronisk pop
  • Lara // Alternativ pop/rock
  • Dead Witch // Nordic hardcore
  • Juna // Elektronisk pop
  • David Mølhede & Rundt Omkring // Dansksproget rock

MudMusic:
De to fynske spillesteder Musikhuset Posten og Kansas City er gået sammen om et nyt, talentudviklende initiativ for det fynske vækstlag. I løbet af tre et-årige forløb, udvælger en jury bestående af anerkendte brancheaktører de mest lovende up-coming bands på Fyn, som med den rette hjælp har potentiale til at kunne løfte sig til den professionelle musikscene og skabe fantastiske publikumsoplevelser. Gennem workshops, clinics, showcases og koncerter, ruster MudMusic sit MudCrew til den danske musikbranche, udvider deres netværk og skaber base for fantastiske koncertoplevelser for både artister, arrangører og ikke mindst publikum!

www.mudmusic.dk

www.facebook.com/mudmusicdk

www.instagram.com/mudmusicdk

Medier

Bands:

Fanny Wree + Dead Witch + Juna + Lara + David Mølhede & Rundt Omkring

Om koncerten

Fanny Wree konstruerer dyster elektronisk pop, der agerer lydbillede til sene nætter på mørke klubber, da vokalen både har evnen til at virke inkluderende og koldt distancerende. Det er et limbo mellem desperation og håbløshed, klokken 5 om morgenen på dansegulvet, der udgør omdrejnings- punktet for mange af produktionerne. Det er den der fornemmelse af, at man er ude af stand til at vurdere, om det er den bedste idé at forfølge mørkets dragende forfører eller at tage hjem og sove.

Bag projektet finder man sangerinde, sangskriver og producer, Fanny Wree Albrektsen, der til daglig beskæftiger sig med lyddesign på Sonic College. Selvom hendes elektropop vil finde et naturligt hjem i et dystert univers, er det ikke ensbetydende med, at musikken er en afdæmpet. Intensiv brug af hårdtslående beats sikrer et fast greb om poppens puls, der indkapsler lytteren i skæringernes skygger. Hendes stringente fastholdelse af markante beats er et afgørende element i produktionerne.

Hun udgav debut EP “Bound” i det tidligere forår, som er blevet rost af flere musik blogs, blandt andet Undertoner, der i en anmeldelse gav EP’en 4/6 U’er og skrev: Bound får lov til bevæge sig i adskillige konstellationer; i alt fra hip-hop-klingende beats til guitar-riff-imiterende synth, mens hendes vokal stilles fri til at udforske sit eget spændingsfelt ved konsekvent at svinge mellem lavmæle og mørk intensitet, hvor sidstnævnte er eminent udført på EP’ens eneste singleforløber og titelnummer, ”Bound”.

Fanny Wree har senest gæstet Konfus i Esbjerg, Sofar Sounds i Aarhus, Kulturmaskinen i Odense, og Flensborghus, hvor man kunne opleve EP’en live.

___

Dead Witch er lige dele tonstung aggression og hurtige riffs med knusende growls og en intens tilstedeværelse på scenen. Bandet blev dannet i 2016 og har siden da etableret sig som et af Fyns mest intense live bands. På scenen er Dead Witch garant for lige dele aggression og intensitet, primært centreret omkring forsanger Kenneth Sjølunds intense scenepersona og gutturale brøl.

Bandets debutkoncert blev spillet som support for Konvent og Caustic. Siden da har de supporteret bands som Anubis Gate, Livløs, Billy Boy In Poison, Etherial Kingdom, Hiraki og Drukner, samt været i finalen i Tinderbox Band Battle 2018.

Dead Witch spiller sludgy hardcore, og trækker på en bred vifte af inspirationskilder fra metalmiljøet, med navne som Mastodon, Cancer Bats, The Sword og High On Fire i højsædet, men inddrager også elementer af moderne progressiv metal og post-metal. Groovy riffs, punchy bass, hårdtslående trommer og et dæmonisk brøl sikrer, at lytteren bliver rystet solidt igennem. Tekstuniverset er fyldt til randen af indestængt vrede. Metal handler ikke kun om død og smadder. Dead Witch skriver kritisk om samfund og religion, forfølgelse og det menneskelige følelsesliv.

___

JUNA er en Odenseansk pop-trio, som gerne vil give den moderne pops former flere løse ender. Med kærlighed for det elektriske og den simple melodi dyrker JUNA poppens klicheer uden skam, og bevæger sig frygtløst gennem poppens smukkeste og grimmeste facetter. JUNA tager dig igennem et energitæt live-set, hvor der er højt til himlen og tæt til scenen. Musikken bliver skabt ud fra en fascination af det gode hook og den berusende følelse af en bas, hvis liv stopper ved 120 hz. De er et do-it-yourself pop-band med hænderne på rattet fra sangskrivningen til den færdige produktion. Efter deres debut-EP ”New Rituals” fra 2018 tager JUNA fat i fremtiden med singlen “Not even Heels” og en vision om en række liveshows, hvor den helstøbte oplevelse er i centrum.

___

Lara er et alternativt Pop/Rock-band bestående af fem medlemmer. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk, publikums- og jordnær performance. Selvom bandet gør brug af skæve elementer, er visionen altid, at sangene skal være lettilgængelige. Det lyriske univers bevæger sig rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til. Dertil sættes der i sangteksterne også ord på de tanker og følelser i den indre tumult, som mennesker går og behandler i stilhed.

___

David Mølhede & Rundt Omkring er et nyt dansksproget rocknavn, der udspringer fra det blomstrende og dynamiske musikmiljø i Svendborg. Bandet har netop indspillet deres debutalbum “SORT”, som udkommer i efteråret 2019.

Albummet strækker sig fra højtenergisk guitarrock, der smager af Magtens Korridorer, med refleksion over samfundet og politiske stikpiller, til de mere 70’er- klingende sange, der får én til at sende en lille tanke til Eik Skaløe og Niels Skousen. Bandets univers føles som en stærkt personlig energiudladning med en klokkeklar agenda, der med de vedkommende og eftertænksomme tekster – uden tvivl – efterlader lytteren med stof til eftertanke.