Amager Bio

Tirsdag 25. april

Napalm Death (UK)

Support:

Brujeria
Power Trip
Lock Up
Om koncerten

Napalm Death er et et britisk ekstremmetalband, dannet i i ’81 i Meriden, West Midlands. Selvom ingen af de allerførste medlemmer er med længere, så er line-up’en vokalist Mark “Barney” Greenway, basist Shane Embury, guitarist Mitch Harris og trommeslager Danny Herrera, dén som har været den gennemgående for bandet.

Napalm Death regnes som grindcorens frontløbere ved at indlemme elementer af crust, punk og dødsmetal. De bruger støjtunge og stærkt forvrængede nedstemte guitarer, en grindende overdrive-bas og hæsblæsende blastbeats. Teksterne er sociopolitiske og bliver fremført med Barneys stærkt forvrængede og kraftfulde growls.

Medier
Lyt til Napalm Death
Suffer The Children
4:21

Support:

Brujeria INTL

Om koncerten

Brujeria er et amerikansk/mexikansk ekstremmetalband, dannet i Los Angeles i 1989. Navnet stammer fra det spanske ord for “hekseri”, og deres sange, der alle bliver sunget på spansk omhandler satanisme, sex, immigration, narko og politik.

Bandet fremstår stærkt antiamerikanske, og selv om flere af medlemmerne er født i Mexico, så er bandet ikke derfra, selvom mange tror det.

Medier
Lyt til Brujeria
No Aceptan Imitaciones
3:11

Support:

Power Trip US

Medier
Lyt til Power Trip
Soul Sacrifice
4:11
Anmeldelser

Support:

Lock Up UK

Medier
Lyt til Lock Up
Desolation Architect
3:16