Beta

Torsdag 16. juni

Nashville Pussy (US)

Om koncerten

Opvokset på en diæt af Marshall stacks, Gibson Guitarer, Jack Daniels og weed, Nashville Pussy er det uægte barn af den rapkæftede hillbilly isbilschauffør Blaine Cartwright og den traktorkørende, kunstskole-nøgenmodel af et guitarvidunder Ruyter Suys.

Cartwright blev født dybt inde i bibelbæltet, hvor han måtte ty til Ramones og The New York Dolls for at holde sig mentalt i live. Samtidig i Canada begyndte hippiebarnet Suys at spille guitar, inspireret af sin fars samling af Zeppelin og Hendrix-plader. For at gøre en lang historie kort blev Cartwright og Suys gift, og Nashville Pussy blev deres barn.

De har siden skabt sig et navn som et af de mest autentiske rock’n’roll-bands, som stadig eksisterer, med et ry som “AC/DC med en kvindelig Angus”. Også Lemmy har lettet på cowboyhatten og udtalt at Nashville Pussy var “America’s last great Rock and Roll band”.

… og Lemmy burde vide det. I løbet af de sidste par årtier, har Nashville Pussy forkyndt deres sleazy evangelie sammen med Motörhead i ethvert rocket hjørne af den frie verden.

https://www.facebook.com/NSPSY/

Medier