Amager Bio

Fredag 3. juni

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats (US)

Om koncerten

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats vender tilbage med deres tredje studiealbum ‘The Future’ som danner grundlaget for en turné der kommer til spillestedet Amager Bio i København.

Med ’The Future’ har Rateliff og bandet sat nogle hakker i kolben, herunder en debut på “Saturday Night Live” med en premiere på sangen “Redemption”; skrevet og medvirket i filmen ’Palmer’ (der også havde Justin Timberlake på rollelisten); samt optrådt på “CMT Crossroads” med country singer / songwriter Margo Price.

Bandets selvbetitlede debutalbum fra 2015 var en var en kæmpe succes, som fik guld i USA og har solgt over en million plader på verdensplan. Opfølgeren ’Tearing at the Seams’ udkom i marts 2018 høstede store kritikerroser og indeholdt tre singler, der ramte # 1 på Triple A Radio.
Sidste år udgav Rateliff sit første soloalbum i syv år via Stax Records. Og ’It’s Still Alright’ toppede som nummer tre på iTunes’ Top Albums-hitliste, debuterede som nummer 1 på Billboards”Americana/Folk” hitliste, landede som nummer to på deres “Current Rock” hitliste og lå nummer 1 på Americana Albums Chart i otte uger i træk.

Forrige år udgav Rateliff et nyt livealbum, ’Red Rocks 2020’, som blev indspillet i et tomt Red Rocks Amfiteater under Rateliffs løb i midten af september af socialt distancerede shows.

https://www.facebook.com/nathanielrateliff

 

Medier
Lyt til Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
Survivor
4:02