Beta

Torsdag 14. september

Nervosa (BR)

Support:

Gods Among Machines
Om koncerten

Brasiliens ondeste, kvindelige thrash metal trio rammer Beta d. 14. september

Nervosa udgav deres roste debutalbum Victim of Yourself i 2014 på Napalm Records, og siden har de spillet et utal af koncerter i store dele af verden og har blandt andet ramt 70000 tons of metal-cruise, Brutal Assault, Metal Days, Obscene Extreme mv. Det er med deres andet studiealbum Agony fra 2016 at du kan opleve Nervosa på dansk grund i september på Beta.

Nervosa trækker på trådene fra old school thrash metal ala Slayer, Krator, Exodus men trioen fra São Paulo forbliver i høj grad original.

Er du til hurtige riffs, aggressiv in-your-face thrash og musik du kan svinge garnet til? Så skal du ikke gå glip af Nevosa!

https://www.facebook.com/femalethrash/

http://nervosaofficial.com/

Medier
Anmeldelser

Support:

Gods Among Machines

Om koncerten

Gods Among Machines elsker tunge, hårdslående grooves og energiske udbrud. Inspireret af bands som Pantera, Black Sabbath og Rage Against The Machine, besluttede bandets fire medlemmer i 2015 sig for at gå sammen om at lave et band, der skulle blive så godt, at det ville blive en magtfaktor i dansk metal. Intet mindre!

Bandet består af bassist Lasse Nice (tidl. Saint Rebel), forsanger Anders Pedersen (fra My dyingDay), guitarist Martin Munk Nielsen og trommissen Morten Lehn (begge tidligere medlemmer af Zoo Me Now). Så de har erfaringen til at mache ambitionerne.

Medier