Beta

Torsdag 28. marts

Night Crowned + Lotan + Shadowspawn (S + DK)

Om koncerten

Night Crowned er dukket op som en naturkraft på den tunge musikscene. Deres debutalbum, “Impius Viam”, udgivet 28. februar 2020 (Noble Demon), fangede øjeblikkeligt både kritikere og fans og befæstede sin plads som et af årets mest eksceptionelle udgivelser. Night Crowned , der består af tidligere og nuværende medlemmer af anerkendte bands som Dark Funeral , Nightrage og Cipher System.

Musikken er melankoli og ren ødelæggelse og genopliver de slumrende lyde fra de indflydelsesrige skandinaviske mesterværker fra 90’erne.

Den 10. november 2023 udkommer bandets længe ventede tredje plade i fuld længde, igen via det ansete Noble Demon-label.

Medier

Lotan

Om koncerten

Lotan spiller et mix mellem Melodiøs Black Metal, Black’n’Roll med en rå aggression og flænsende vokaler. LOTAN er startet af Martin Rubini (Vanir) og Phillip Kaaber (ex Vanir). Bandet er blevet sammenlignet med bands som Rotting Christ, Satyricon og Marduk.

Lotan har eksisteret siden 2020 og har udgivet 2 EP’er og deres anmelderroste debut i marts 2023. Bandet har allerede vist deres værd på de danske scener og har høstet stor ros for deres nådesløse optræde på bl.a. Death Coast, næstved metal fest, Udgårdsfest, Metal aid mfl.

Medier

Shadowspawn

Om koncerten

Shadowspawn stammer fra Storkøbenhavn og har eksisteret siden 2013. I 2017 udgav bandet deres første fulde album med titlen “Hope Lies Dormant”. Albummet blev meget godt modtaget over hele verden og blev annonceret som årets album 2017 af heavymetal.dk.

I begyndelsen af 2020 indgik Shadowspawn en aftale med det berømte metallabel Emanzipation Productions, der lovede en lys og brutal fremtid for Shadowspawn-fans og sikrede udgivelsen af nye album fremover.

I starten af 2021 udgav de danske dødsmetallere deres tredje album, “The Biology of Disbelief”. “The Biology of Disbelief” består af ti groovy dødsmetalnumre, der foregår i en abstrakt lyrisk verden af steampunk og religiøs kritik. Trommerne er indspillet og produceret af Tue Madsen i anerkendte Antfarm Studios, ellers mixet og produceret af bandet selv.

Medier