Beta

Lørdag 15. april

Nightstalker (GR)

Support:

De Forbandede
Om koncerten

Ligesom Kyuss, Sleep og Monster Magnet var Nightstalker i halvfemserne med til at bringe halvfjerdserrocken tilbage. Lyden er tung og rytmerne groovende og bassen har en fremtrædende plads. Sammen med en lang række fængende melodier og den rigtige rock’n’roll-attitude, har bandet holdt skruen i vandet i mere end 20 år.

Bandets koncept blev smedet tilbage i grunge-dagene, hvor frontmand Argy fandt sammen med Andreas (ex-Rotting Christ) og fik sammensmeltet deres heavyrock-inspirationer med nogle funky rytmer og grungens melodier. Det første håndgribelige resultat blev EP’en ’Sidefix’, fra 1994. I 1996 kom den første fuldlængde, ’USE’, der fasttømrede den tunge lyd, som er blevet deres varemærke.

Efter en tumultarisk periode omkring årtusindskiftet vendte bandet for alvor tilbage med 2004 udgivelsen ’Just A Burn’. I 2009 kom ’Superfreak’ og ‘Dead Rock Commandos’ i 2012.

Seneste plade kom i oktober 2016 og hedder ’As Above, So Below’.

Medier
Anmeldelser

Support:

De Forbandede

Om koncerten

De Forbandede er tung fuzz og syrerock fra Odense. En firkantet cirkel der handler om alt og ingenting – perfekt u-perfekt melodisk vokal druknende i spring reverb og space echo. Feber vilde guitarsoloer søger mod stjernerne mens tonstunge trommer og dundrende fuzzbass kalder dybt inde fra jordens indre. Alt i mens sniger vibrafon og orgelsynth dig uopdaget med på et bevidsthedsudvidende fuldmåneridt igennem ørkenen. Når klassisk psych møder dommedag er vi alle fortabte og forsvinder ud i kosmos i en malstrøm af drømme og lys, for evigt lykkelige, for evigt forbandede.

De Forbandede begyndte i efteråret 2015 som et studieprojekt med det formål at mødes for at skrive og indspille sange i samme session, både for at undgå overøvning og for at sangene kunne være så ”friske” som muligt. I stilen blev der lagt vægt på vokal dreven psykedelisk ørkenrock med dansk lyrik. Det mundede hurtigt ud i en 3 spors EP ”Alt & Ingenting” der sammen med en video fik rettet opmærksomhed mod projektet. Bandet ”De Forbandede” var født.

Siden hen har bl.a. DR, GFR, Gearbox Agency, Karriere Kanonen og diverse festivaller vist interesse, og det har betydet et travlt debutår med gigs på bl.a. Spot festival, Gutter Island Festival, BETAs relaunch, Loppen og Newbees Festival. Senest er en nominering til Odense Live Prisen 2017 kommet til.

https://www.facebook.com/DeForbandede/

 

 

Medier