Beta

Lørdag 2. december

Nordic Giants (UK)

Support:

Eigengrau
Om koncerten

Nordic Giants er en instrumental-post-rock-duo fra England som bruger filmklip og masker i deres performanceprægede og drømmende optrædener. Med multi-screen visuals, kraftfulde stroboskoper og veltimede akkompagnementer får de skabt en helhed der er større en summen af enkeltdelene.

Duoen, der blev dannet i 2010, har udgivet tre ep’er og en single på eget label, samt en compilation og et egentligt album på Kscope som udkom i 2015. Opfølgeren ‘Amplify Human Vibration’ udkommer 20. oktober i år, i god tid inden de rammer København og BETA 2. december.

https://www.facebook.com/nordicgiants/

http://www.nordicgiants.co.uk/

Medier
Anmeldelser

Support:

Eigengrau

Om koncerten

Eigengrau er en instrumental post-rock-kvintet, der udforsker den verden, som opstår mellem musiker og lytter.

Eigengrau komponerer kompromisløst med musikken for øje, og afsøger med den post-rockens panoramiske vidder. Med bevægelser fra sfærisk ambiens til stram stringens, fra polyrytmisk voldsomhed til melodiøse skønhedsøjeblikke, fra minimalistisk plads i rummet til stort komponerede, æstetiske tidevandsbølger, kan Eigengraus udtryk også tilskrives et symfonisk islæt.

Fraværet af ord sætter lytteren fri til at tænke og føle hvad hun vil og giver plads til den enkeltes personlige oplevelse af musikken, og herigennem bliver der rum for mangfoldigheden.

I numrenes syv til tyve minutters varighed, hvor gentagelsen er en sjælenhed og hvor dynamikken og musikkens facetter er dybt gennemarbejdet, inviterer Eigengrau alle til at egenfortolke og opleve musikken i det nu, som virkeligheden er.

Eigengrau blev dannet i 2013 og er fra Aarhus.

Bandcamp: https://eigengrauofficial.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/eigengrauofficial/

Medier
Anmeldelser