Amager Bio

Lørdag 8. maj

Nordic Noise – dag 2

Om koncerten

Nordic Noise 7-8 maj 2021 i Amager Bio
2020 blev på ingen måde som vi forventede. Nordic Noise 2020 blev, i det liveformat vi kender det, på rekordtid, og med stor succes, lavet om til et streaming-event “Streaming For Vengeance”. Her oplevede vi hvordan fans fortsat stod sammen om musikken – bare hjemme foran skærmen.

Faktum er dog, at livescenen er hårdt presset og det kan vi alle mærke. Men selv i de sværeste tider står musikken nu engang bare som det lille lys i mørket. Et lys om en bedre fremtid. Og det er med dét håb, at vi idag, med stolthed, kan løfte sløret for endnu en håndfuld navne til Nordic Noise 2021.

Her er alle festivalens bands i alfabetisk rækkefølge:

Grumpynators (lørdag) skulle ligesom Transport League have spillet på Nordic Noise 2020. Nu ser vi frem til at motor-rockerne svinger forbi Amager Bio med materiale fra deres første to albums og naturligvis fra deres nye “Still Alive”. Et album der i dén grad cementerer at bandet er, ja – stadig i live!

Hatesphere (fredag) behøver nærmest ingen introduktion. Pepe og co. har siden starten af 00’erne dannet skole for hvordan moderne og hårdtslående thrash skal lyde! En Hatesphere koncert er en opvisning i rendyrket energi og smadder! Get the pit going!

Illdisposed (fredag) rammer Nordic Noise med et massivt dødshug, der nok skal give genlyd blandt alle fans af klassisk dansk dødsmetal. Vi ved at de her gutter kan levere varen hver gang de går på scenen!

Mercenary (lørdag) er, efter 7 år, tilbage i København. Det melodiske dødsmetal band behøver næppe den store introduktion. Danskerne har været i frontlinjen for dansk metal siden 90’erne, hvor det ene fantastiske album efter det andet blev udgivet. Et nyt album er på trapperne og vi glæder os til et længeventet gensyn med de danske mestre af melodisk metal!

Meridian (fredag) er lyden af melodisk heavy rock! Store omkvæd og fantastisk guitarsoli. I løbet af 2020 har bandet udgivet 6 coversange. Alle med fokus på 80’ernes helt store sange og alt fra Phil Collins til Van Halen og A-Ha er blevet kørt igennem Meridian-maskineriet.

Pectora (fredag) har med udgivelsen af debuten “Untaken” fra 2019 cementeret sig som et sikkert kort for alle med hang til klassisk heavy metal. Naturligvis rig på store mængder falset, guitarharmonier og stærke omkvæd! Nyt album er på vej!

Statement (lørdag) klassisk, metallisk hardrock.

Timechild (lørdag) spiller organisk og massiv 70’er-heavy.

Info om billetsalg
Billetsalget er i fuld sving og på nuværende tidspunkt, efter myndighedernes nuværende retningslinjer, er der i skrivende stund blot få billetter tilbage i salg. Det skyldes at langt størstedelen af jer har valgt at beholde billetten fra 2020. Det vil vi godt sige 1000 tak for! 

Så skal du med til Nordic Noise 2021 er det med at slå til nu via Billetto.dk. Her vil du kunne se de forskellige billetter vi tilbyder.  

Amager Bios coronaregler kan og bør du læse her:
https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

Medier