Amager Bio

Lørdag 7. maj

Nordic Noise – 10 års jubilæum

Om koncerten

NORDIC NOISE FEJRER 10-ÅRS JUBILÆUM I 2022 – EARLY BIRD BILLETSALGET ER NU ÅBENT! 

Rock og Metal entusiaster i København og over det ganske land er efterhånden bekendte med at en af forårets første indoor festivaler hedder Nordic Noise, og har til huse i Amager Bio. I 2022 fylder festivalen 10 år, og det markeres over hele 3 dage  – d. 5. (warm up), 6., og 7. Maj 2022 med et forrygende program.  Festivalen har efter et årti fundet sin rette form – som et event der den hylder traditionelle rock og metal – og er et frirum hvor oldschool dødsmetal kan stå side om side med spændstig heavy rock. Med store internationale navne som Candlemass, Mustasch og Denner/Shermann i de foregående år – bliver der i jubilæumsåret særlig grad fokus på at hylde den store danske scene – dog med enkelte internationale overraskelser: 

Det endelige lineup vil rumme i alt 16 bands, som løbende vil blive afsløret i det kommende år på https://nordicnoise.dk/

OG endelig den danske dødsmetal institution, Detest fra Brøndby, som snart er aktuelle med comeback album – deres første siden 1993 “Dorval” – og det nye materiale skal luftes på NN22.

Den utålmodige koncertgænger kan allerede nu sikre sig en af de blot 666 x early bird 2-dages billetter, som koster 666 kr pr stk og indeholder fgl: 

  • Adgang til 16 bands der optræder 5., 6. og 7. maj i Amager Bio. Normal pris 800 kr.
  • Nordic Noise totebag (normal pris 80 kr.)
  • Nordic Noise øl (I samarbejde med Amager Bryghus). (normal pris 70 kr.)
  • Nordic Noise t-shirt (normal pris 150 kr.)
  • Adgang til eksklusivt pre-party i København torsdag d. 5 maj, hvor man får armbånd på, får udleveret øl, totebag og t-shirt og kan se live bands. Normal pris 200 kr.
  • Deltager i konkurrencen om et gavekort på 1666 kr. til Zeppelin Rock Bar.

5. maj er en warm up dag på High Voltage

https://nordicnoise.dk/

 

Medier