Beta

Lørdag 5. juni

Nordsind – Release

Om koncerten

Koncerten med Nordsind udskydes til 5. juni. Købte billetter er stadig gyldige, eller kan refunderes frem til 13. marts, hvor de er købt.

__

Nordsinds kerne har altid været historiefortælling gennem musik. Ved at skabe atmosfærer af melankoli, glæde, ro og sorg stræber Nordsind efter at være soundtracket til din dagdrøm. De kommende album er ingen undtagelse, og som titlen ’Lys’ slår fast, har hovedinspirationen til dette album været netop lys. Lys både som en fysisk ting, der kan observeres og forklares, men også lys i en esoterisk og åndelig betydning, og albummet er en sonisk repræsentation af, hvordan bandet fortolker dette.

Nordsind stammer fra København og har eksisteret sidenbegyndelsen af 2017. De spiller instrumental post rock/blackgaze med store åbne akkorder, hurtige blastbeats og beroligende melodiske dele, der får tankerne til at vandre og tiden flyve.

Siden begyndelsen har Nordsind spillet med bands som Ghost Bath (US), Møl (DK), Toundra
(ESP), LLNN (DK), Birds in Row (FR) og mange flere. De har udgivet en EP i december 2017 kaldet ’Efterår’ og singlen ’Dvale’ i juni 2019.

Følg Nordsind på:

https://www.facebook.com/nordsindband/

https://www.instagram.com/nordsindband/

Medier
Lyt til Nordsind - Release
Dvale
6:16