Beta

Lørdag 5. juni

Nordsind – Release

Support:

Foreshadower
Om koncerten

Koncerten med Nordsind udskydes til 5. juni. Købte billetter er stadig gyldige, eller kan refunderes frem til 13. marts, hvor de er købt.

__

Nordsinds kerne har altid været historiefortælling gennem musik. Ved at skabe atmosfærer af melankoli, glæde, ro og sorg stræber Nordsind efter at være soundtracket til din dagdrøm. De kommende album er ingen undtagelse, og som titlen ’Lys’ slår fast, har hovedinspirationen til dette album været netop lys. Lys både som en fysisk ting, der kan observeres og forklares, men også lys i en esoterisk og åndelig betydning, og albummet er en sonisk repræsentation af, hvordan bandet fortolker dette.

Nordsind stammer fra København og har eksisteret sidenbegyndelsen af 2017. De spiller instrumental post rock/blackgaze med store åbne akkorder, hurtige blastbeats og beroligende melodiske dele, der får tankerne til at vandre og tiden flyve.

Siden begyndelsen har Nordsind spillet med bands som Ghost Bath (US), Møl (DK), Toundra
(ESP), LLNN (DK), Birds in Row (FR) og mange flere. De har udgivet en EP i december 2017 kaldet ’Efterår’ og singlen ’Dvale’ i juni 2019.

Følg Nordsind på:

https://www.facebook.com/nordsindband/

https://www.instagram.com/nordsindband/

Medier

Support:

Foreshadower

Om koncerten

Foreshadower fra København spiller deres egen afart af instrumental post-metal, blandet med elementer af atmosfærisk doom, sludge og nogle hints af black/post-hardcore. De henter deres inspiration fra bands såsom Omega Massif Russian Circles, Old Man Gloom, Heathe og doombands som Nightslug og Suma. Bandet består af medlemmer fra bl.a. Mass Worship, afmagt, Hexis, Eyes og mange flere.

Det selvbetitlede debutalbum udkom digitalt i slutningen af 2019, og på vinyl via bandets eget label Angry Music Records og bånd, via Virkelighedsfjern, i februar 2020. Pladen er indspillet og mixet af bandets egen Tobias Munk Tønder i Angry Music Studios, og mastereret af Role Wiegner (Tonmeisterei).
Bandet har stærke rødder i den københavnske HC/DIY scene, og med en stærk gør-det-selv attitude booker de deres egne tours og shows, og indspiller og udgiver deres egen musik.

https://www.facebook.com/foreshadowerband/

Medier