Beta

Onsdag 23. oktober

Northern Assembly

Om koncerten

Northern Assembly er sindsstemning, søgen og historiefortælling udtrykt i lyrik og sang, der taler til længslen i mennesket. Det er stærke sangskriverkræfter som forløses gennem Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, der hver især har rejst vidt og bredt og tilbragt nogle af de vigtigste barndomsår i bl. a. Østafrika, England, Norge og Færøerne. Nu er de bosat i Danmark, hvor trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro fuldender kvartetten.

Virkemidlerne er fængslende historier om rodløshed og medrivende, livsbekræftende toner, som bedst kan beskrives som “rootless folk”. For Northern Assembly er ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men er snarere lyden af længsel efter at finde et sted at kalde hjem.

Northern Assembly udgiver i 2019 opfølgeren til debutalbummet ’Death, won’t you marry me?’ der sidste år sendte dem på en lang og succesfuld Danmarksturné. Også i år drager de ud på de danske scener og indkapsler publikum i deres autentiske og indlevende storyteller-univers.

https://www.facebook.com/northernassembly/

 

 

 

Medier
Anmeldelser