Amager Bio

Søndag 17. april

Nothing But Thieves (UK)

Om koncerten

Koncerten er blevet udskudt til 17. april 2022. Købte billetter er stadig gyldige, eller kan refunderes senest 30. september 2021, hvor de er købt.

____

Alt-rockerne Nothing But Thieves udgiver 23. oktober deres tredje album, og gør klar til en kæmpe europaturné, der også rammer København. Det nye album hedder ’Moral Panic’ og to singler, ’Are All Going Crazy’ og ’Real Love Song’ fra det er allerede udkommet.

Londonkvintetten vil turnére hele Europa tyndt, men vi må vente til efteråret 2021 og den anden side af coronakrisen. Billetsalget begynder fredag 18. september kl. 10, med pre-sale billetter til rådighed fra onsdag 16. september kl. 10.

De sidste par år har været noget af en tur for Nothing But Thieves. De har et solgt mere end 700.000 albums og haft hele 750 million streams. Deres slagkraftige og udadvendte alt-rock lyd, har samlet en stor og bred fanskare og cementerer dem som et af de bedste, nuværende rockbands i verden.

I forbindelse med deres forrige album-verdensturné solgte de 150.000 billetter og spillede for en lang række udsolgte venues – bl.a. Londons Alexandra Palace. Bandet har optrådt i amerikanske tv-shows hos James Corden og Jimmy Kimmel. Bandet blev dannet i 2012 og deres debut blev den bedst sælgende fra et britisk rockband i USA i 2015.

Der vil være bud efter billetterne til showet i Amager Bio, så man skal være klar, når Ticketmaster åbner for billetsalget.

https://www.facebook.com/NothingButThieves/

Medier
Lyt til Nothing But Thieves
Trip Switch
3:01