Amager Bio

Torsdag 1. februar

Nothing More (US)

Special Guests:

SiM
Siamese
Om koncerten

Unummererede ståpladser
Billetter fra 27. september kl. 10

____

Nothing More har en særlig plads i hjertet hos deres dedikerede fans, måske forde de kan balancere mellem folkelighed og intimitet, når de optræder. Oprindeligt fra San Antonio, Texas, er kvartetten kendt for at skabe kraftfulde sange med fængende hooks, der umiddelbart vækker publikums eksplosive glæde, men bag dét også finder plads til det højstemte og tankevækkende følelser.

Nothing More har haft succes med flere Top 10 singler på Mainstream Rock Radio, herunder “Go to War” og “This is the Time (Ballast).” Albummet “The Stories We Tell Ourselves” fra 2017 blev nomineret til tre Grammy Awards.

Det seneste album, “SPIRITS,” dokumenterer en tumultarisk tid med empowerment og byder på bandets mest fokuserede og intense musik hidtil. Bandet forsøger at bevare deres rå og mørke lyd, selvom de også inkluderer mere tilgængelige spor på albummet.

Nothing More blev dannet i 2003 og kæmpede sig op fra selvfinansierede udgivelser og klubkoncerter. Deres gennembrud kom med reudgivelsen af deres selvbetitlede album i 2014 under Better Noise Music.

Bandet appellerer til fans af Linkin Park, Incubus, Rage Against The Machine og andre, der sætter pris på ægte musikalsk lidenskab. Med Nothing More er der noget for enhver rockfan, og de ser ud til at blive ved.

Medier
Anmeldelser

Special Guests:

SiM JP

Om koncerten

SiM (Silence iz Mine) erobrede deres hjemland med en eksplosiv blanding af nü-metal og postmoderne hård rock, tilsat hardcore attitude. De selvbeskrevne “Reggae PUNX fra Japan” brød ind på den amerikanske rockscene med stærke  singler, herunder det nummer 1-hit “The Rumbling.” Med udgivelsen af PLAYDEAD via UNFD satte det alternative metalband fra Japan deres sigte mod verden.

Bandets musik rammer det melodiske og den rytmiske punch fra tidlige 2000’ers tunge hittere som Korn, Linkin Park og Deftones, med præcise udbrud af tyk metalcore og den rebelske ånd fra klassisk reggae, two-tone ska og punk, der har oplivet generationer af subkulturer.

Medier

Special Guests:

Siamese

Om koncerten

Siamese er ved at blive en af Danmarks hotteste musikalske eksportvarer og har oplevet eksponentiel vækst af tilhængere i løbet af de seneste 12 måneder. Bandet har modtaget positive reaktioner fra indflydelsesrige rockmedier og notabiliteter på digitale streamingtjenester og har over 50 millioner afspilninger på verdensplan og en række turnéer og koncertdatoer planlagt.

Nu får de lov til på hjemmebane i København at åbne for koncerten og sparke turnéen i gang, når de med Nothing More og SiM rammer København og spillestedet Amager Bio.

Medier
Anmeldelser