Amager Bio

Lørdag 28. oktober

Østkyst Hustlers

Support:

Vigsø
Om koncerten

Vi skal tilbage til 1998 for at finde Østkyst Hustlers’ seneste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tværtimod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits, kan de sparke gang i en hvilken som helst scene, fra de mindste til de allerstørste.

I foråret 2018 kommer så Østkyst Hustlers’ længe ventede fjerde album. Ambitionerne er skyhøje, og endnu en gang kommer teksterne til at sætte nye standarder for hvad det danske sprog kan bruges til.

Når albummet rammer gaden, skal der spilles masser af koncerter i hele landet. Og det glæder de tre raplegender sig sindssygt meget til. ”Vi har Danmarks fedeste publikum”, siger Peyk. ”De gamle fans er blevet voksne, og en hel ny generation er kommet til. Alle rapper med og går amok, når vi spiller”.

Det er endnu for tidligt at sige hvor mange af de nye sange der skal med i live-settet, men én ting er sikkert: publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’. Som Bossy siger: ”For os handler det om at lave en fest, og hvis vi sender publikum hjem uden hæse stemmer og ømme ben har vi ikke gjort vores job ordentligt”. Jazzy nikker og tilføjer: ”Det er heldigvis ikke sket endnu”.

http://hustlers.dk/

Medier
Anmeldelser

Support:

Vigsø

Om koncerten

Rapperen Anna Vigsø udkommer 18. september med sit andet ep-udspil ‘Brud’.

Ep’en er en efterfølger til sidste års udgivelse Under Overfladen, som gav hende gæsteoptrædener i bl.a. Go’ Morgen Danmark og Vi ses hos Clement, hvor hun blev beskrevet som: «Rapperen, der får Suspekt til at lyde som dansk top bandet Kandis».

Vigsø inviterer på Brud lytterne ind i et sygeligt og destruktivt univers pakket ind i provokerende sødme og beviser dermed, at når en kvinde rapper er det meget mere end rødstrømpeviser og kærestesorger.

“Fuck ordensmagter, iklæd mig en klovnedragt og lad os drikke fun-saft og se en film om voldsmassakre, undergrund, smuk chick på sukkertrip og må jeg ikke være din brud, ka’ du få et åbent ét”
– Anna Vigsø

23-årige Anna Vigsø forklarer «Jeg har i alle mine tekster – bevidst – altid tænkt mig at ødelægge, hvad “jeg bygger op. Al ulykkelig kærlighed bliver derfor til noget godt, vold bliver romantisk, og det smukke bliver destrueret på et tidspunkt i lyrikken. Alt andet ville kede mig”

Død og ødelæggelse kan dog bestemt være dansabelt, hvilket legendariske DjNoize som producer og sangerinden Anja Stenstrup bidrager til på den nye ep ‘Brud’.

Medier