Amager Bio

Lørdag 11. september

Østkyst Hustlers

Om koncerten

Koncerten med Østkyst Hustlers skulle i første omgang have været afholdt først 25. april, så 27. oktober 2020 og dernæst 10. april 2021, men er nu igen udskudt til 11. september 2021.

Købte billetter gælder stadig eller kan refunderes inden 14. marts 2021.

___

Hiphop-legenderne Østkyst Hustlers drager ud på endnu en turné rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille. Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live. Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener.

https://www.facebook.com/OstkystHustlers/

Medier