Beta

Lørdag 12. juni

Offermose

Support:

Son of Seth
Om koncerten

Grundet de vedvarende coronarestriktioner er koncerten udskudt fra først til 30. januar til 26. marts, og nu til 12. juni.. Købte billeter gælder stadig, eller kan refunderes indtil 17. marts, hvor de er købt.

___

Ud af evighedens tågede skygger flyder Offermoses lydflader som materialiseret mørke og en knugende påmindelse om eksistensens ensomhed.

Efter to EP’er og det anmelderroste debutalbum “Mørkt Forår” (2018) er Offermose tilbage med et nyt album, ‘Stilhedens Tårn’, som udkom i oktober 2020: En dissonant klagen fra de forkullede ruiner af Berlin School-æraen, der skærer sig igennem Dungeon Synth’ens tunge tåge. Det er kanterne af vores fatteevne der brænder. Giftig sort røg fordamper til kosmisk tomhed. Dette er begyndelsen på en ny, mørk tidsalder.

https://www.facebook.com/Offermose

Medier

Support:

Son of Seth

Om koncerten

Son of Seth (Tiago Dias) er en helt igennem katarsisk oplevelse. Gennem

rituelle doom droner og urskrig, der udforsker den mørke og traumatiske desperation, der forstærkes af  forvrængede synths og tektonisk tordnende trommelyde. En sjælens og sindets eksorcisme.

Projektet startede i begyndelsen af 2020 under aliasset Son of Seth og første EP er nu ude på Tape / Kassette, eller på Bandcamp.

https://sonofseth.bandcamp.com/releases

https://soundcloud.com/user-698409940

 

Medier