Amager Bio

Søndag 8. november

Oh Wonder (UK)

Om koncerten

Koncerten med Oh Wonder 8. november 2020 er udskudt til 10. november 2021. Har du købt billet til den første koncert, vil du modtage en mail fra Ticketmaster, om hvordan du skal forholde dig, hvis du vil beholde billetten eller hvis du vil refundere (i en begrænset periode). Husk at downloade billetten igen, når koncerten nærmer sig.

___

Alt-popduoen Oh Wonder udgav 7. februar deres tredje album ‘No One Else Can Wear Your Crown’ og har i den forbindelse offentliggjort en verdensturné som kommer forbi København.

‘No One Else Can Wear Your Crown’ blev skrevet og produceret i Oh Wonders eget Studie. Pladen udforsker et væld af forskellige følelser og oplevelser og har et altoverskyggende budskab om selvaccept, empowerment og glæde. Det hører man bl.a. i Carpe Diem koret på den første single ‘Hallelujah’ – en sang Josephine og Anthony skrev til alle, der har fået at vide, at de ikke ville lykkes, og er et glimrende udtryk for den mentalitet der driver dem.

Oh Wonder begyndte tilbage i 2014, hvor de havde fundet på, at de ville uploade en sang om måneden i et år. Det blev til den selvbetitlede debut, der udkom et år efter projektet blev sat i søen. I 2017 udkom opfølgeren ‘Ultralife’, der ligesom de andre udgivelser skrevet, indspillet og produceret af duoen selv i deres eget studie.

Billetter fra 13. marts kl. 10

https://www.facebook.com/ohwondermusic/

Medier