Beta

Onsdag 29. maj

Open Stage i BETA

Bands:

August Bager
An Island Called A
Whitewoods Rock
Om koncerten

For at gøde det spæde, spirende vækstlag på Amager, vil BETA 4-6 gange i løbet af 2019 åbne scenen op for mere eller mindre uprøvede bands og solister, som gerne vil prøve kræfter med at stå på en rigtig scene på et rigtigt spillested.

Hvis du tænker at det er dig eller dit band, der skal have chancen, skal du sende en mp3 med en prøve på din kunnen til openstage@beta2300.dk, for at komme i betragtning til de begrænsede pladser, der trods alt er. Frist for indsendelse er 1. april.

Konceptet er plantet af en tænketank under brugerbestyrelsen på Amager Kulturpunkt der beskæftiger sig med musikudviklingen på Amager. Tanken består af Bjørn Karlsholt, Lone Frisch, Frede Fup, Jimmy Rohardt Sørensen, Eva Rehling og Kira Hulsart.

Medier

Bands:

August Bager

Om koncerten

Gennem et mørkt, alternativt popunivers former bandet August Bager en forvredet verden af vanskeligheder, som livet kan byde på.

Deres debut EP “Estate” fortæller en historie om at løsrive sig fra sit indre flokdyr og at overkomme de udfordringer, der knytter sig til søgen efter stærke værdier og individualitet. Sangene er båret af komplekse arrangementer med akustiske og elektroniske elementer, der omfavner musikkens moderne melodier.

https://www.facebook.com/augustbagerofficial/

Medier

Bands:

An Island Called A

Om koncerten

Vi er An Island Called A, et lille band med stor kærlighed til vores omgivelser. Vi skriver, indspiller og mixer alt vores musik i vores selvbyggede hjemmestudie. Vi laver musik der giver stemning, især den bedøvende følelse er vi draget af, deraf kommer navnet til vores debut EP Sedated.

https://www.facebook.com/AnIslandCalledA/

Medier

Bands:

Whitewoods Rock

Om koncerten

Whitewoods Rock er et band, der spiller energisk melodisk rock. Lyden er rå og analog, og der anes et rodnet i 60’erne og 70’erne. Whitewoods Rock består af 4 erfarne musikere med en musikalsk baggrund, der strækker sig over flere årtier, og som er vidt forskellig, men som i Whitewoods Rock forenes i en blanding mellem Woodstock og Copenhell.

Whitewoods Rock vandt “Hard Rock Rising” i 2016 og udgav deres debut-album i 2017, hvor de også var med til at åbne Royal Arena i København. Whitewoods Rock har bla. varmet op for bands som DAD, Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North, Electric Guitars og Milburn.

https://www.facebook.com/whitewoodsrock/

Medier