Beta

Torsdag 19. oktober

Orden Ogan (D)

Support:

Rhapsody of Fire
Unleash the Archers
Om koncerten

BLASTBEAST PRÆSENTERER: ORDEN OGAN OG RHAPSODY OF FIRE

Det tyske, melodiske powermetalfænomen Orden Ogan drager på Europaturné med deres nye album ’Gunmen’ i bagagen og med Rhapsody of Fire som special guests.

Orden Ogan er noget af det bedste tyske powermetal, man kan få fingrene i, og 7. juli udkommer deres femte albumudspil ’Gunmen’. De fortsætter deres klassiske, teutoniske tilgang til metallen med ti numre der med tyngde og melodi er skrevet for evigheden!

Med den forrige udgivelse var Orden Ogan på turné med først Hammerfall, senere Powerwolf, inden de i marts 2016 drog på afsted på deres egen, første headlinerturné. ’Ravenhead’ – som pladen hedder – blev en hitlistesucces i flere europæiske lande og ramte en 16.-plads i Tyskland, hvilket blev den bedste placering.

Medier

Support:

Rhapsody of Fire IT

Om koncerten

Med på turneen er italienske Rhapsody of Fire der ligeledes spiller powermetal. De har lige udgivet albummet ’Legendary Years’ som indeholder genindspilninger af gamle klassikere og er indspillet og mastereret af Orden Ogans sanger og producer, Seeb. På denne turné vil de fremvise deres nye sanger Giaccomo Voli og den nye trommeslager Manuel Lotter.

Medier

Support:

Unleash the Archers CA