Beta

Lørdag 9. september

Otava Yo & Songleikr (RUS)

Om koncerten

Når de går på scenen ligner de den mest stereotype udgave af en vodka bællende bondeknold, men bag den facade skjuler sig en gruppe meget dygtige instrumentalister og sangere.
Med altomfavnende humor og energi bringer de publikum ind i en verden af russisk folkemusik, som få fortolker bedre. Her møder man gadefejeren som bliver irriteret på alle dem der smider ting på gaden, man møder russiske bønder, som tilbringer hele den lange vinter med at drikke vodka og sove og når foråret kommer, skal den opsparede energi bruges på slagsmål og flirt.
Alle seks medlemmer af gruppen er dygtige sangere og virtuose musikere, som med stort overskud og og smittende humør tager publikum med på en rejse i det store russiske rige.
Her skal danses og grines.

Medier

Songleikr

Om koncerten

After we (Ingrid Galadriel, NO, Christopher Juul, DK, & Maria Franz NO) have been jamming and exchanging traditional tunes at historical events for many years, we felt the need to gather all our favourite songs and record them in Christopher Juuls Lava Studio in Copenhagen. Some are traditional, some are new compositions, the core is Nordic folk. Folk er godt, made by godt folk 🙂

Du kan høre dem her. https://songleikr.bandcamp.com/releases

Medier