Beta

Onsdag 26. oktober

Skelethal & Outre-Tombe (FR+CAN)

Om koncerten

Skelethal fra Nordfrankrig spiller Old School Death Metal i stil med bands som Entombed, Pestilence, Autopsy, Morbid Angel, Death, Bolt Thrower og Massacra.

Siden tilblivelsen i 2012 har bandet hurtigt banet sig vej ud af Frankrig. En demo og to EP’er udgivet i 2014 blev efterfulgt af et omfattende antal shows over hele Europa, samt en turné i USA. Koncerterne inkluderede optrædener på store europæiske festivaler såsom Party San Open Air, Fall of Summer, In Flammen Open Air.

Med deres kritikerroste første fuldlængde album “Of the Depths…”, der blev udgivet i juni 2017, understregede bandet sin seriøsitet. Med en ny besætning og det opfølgende album ‘Unveiling the Threshold’, der blev udgivet i november 2020, rykkede de niveauet op og modnede i både produktion og sangskrivning.

Historien om Skelethal er historien om et gør-det-selv-band, der er startet fra bunden og som gradvist professionaliserede sig. Bevæbnet med al denne erfaring og viljen til at udvide sig, søger bandet at nå større muligheder ved at slå sig sammen med kvalificerede og passionerede aktører på metalscenen – og hvem kunne være mere passende end Outre-Tombe?

www.facebook.com/skelethal

Medier
Lyt til Skelethal
Sidereal Lifespan
5:01

Outre-Tombe CAN

Om koncerten

Siden bandets dannelse i 2010 har Outre-Tombe fra Quebec City skabt en udsøgt, beskidt stil af dødsmetal. Fra deres første demo i 2012 og frem til to solide fuldlængde albums, Répurgation (2015) og Nécrovortex (2018), har kvartetten vist bemærkelsesværdig tålmodighed og beherskelse. Hvert Outre-Tombe slag er dødeligere end det foregående og rendyrket, ulækker, dødsmetal er deres udvalgte idiom.

I 2021 udkom det tredje album fra Quebecs barbariske firkløver med titlen ‘Abysse Mortifère’. Det er endnu mere modbydeligt end sine forgængere og Outre-Tombe har dykket ned i de mest primitive dybder af deres signaturlyd.

Ligesom den meget roste forgænger er ‘Abysse Mortifère’ prydet med med endnu et grumset og levende cover af Matt “Putrid” Carr. Aldrig før har Outre-Tombe være mere perfekt for beskidte ører og besatte sind.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063647946549

 

 

Medier
Lyt til Outre-Tombe
L'Antre de l'horreur
3:15