Amager Bio

Fredag 31. marts

Moonchild

Support:

Whiplazh Metallica Tribute
Om koncerten

Gentager successen: Moonchild på P-dag!

1998 er året hvor Moonchild ser dagens lys. Michael Petersen (Guitar) & Martin Petersson (Trommer) beslutter, at de vil starte et Iron Maiden Jam Band. Kasper Gram, som tidligere har spillet med Martin, bliver derefter kontaktet for at føre bassen i bedste Steve Harris stil. Ikke længe efter bliver Martin Arendal kontaktet som Guitarist Nr. 2.
 
Moonchild får deres første job på Skovlunde Festival i August ’98, men står dog uden sanger. Mange bliver prøvet og i sidste øjeblik dukker Lars “Bruce” Larsen op og redder jobbet. Resten er historie.
Moonchild spiller en del jobs på det hedengangne TEX i København og i Nakskov indtil 2001, hvor bandet går i opløsning.
 
I 2008 beslutter drengene sig for at genskabe bandet, dog med en enkelt udskiftning. Michael bliver erstattet af Uffe Eisted.
 
Moonchild har spillet shows i København, Svendborg og på Nakskov Kopi festival med kæmpe succes. Iron Maidens danske fan klub (1100 medlemmer) er yderst begejstret – så begejstret at de arrangerer ture fra hele Danmark, for at komme og se Moonchild!!!

http://www.ironmaidenjam.dk/

Medier

Support:

Whiplazh Metallica Tribute

Om koncerten

Alle medlemmer i Whiplazh har stor forkærlighed for Metallicas musik, og dette kommer også til udtryk, når der skal spilles koncert. Whiplazh er garanti for at publikum får den rigtige LIVE oplevelse!!!!!

Bandet forsøger at være så tro mod Metallicas musik som overhovedet muligt. Det betyder for Jer fans at i kan forvente at lyd og rytmer der ligger så tæt på original musikken som overhovedet muligt.

Metallica er de store helte – og gruppen lægger da heller ikke skjul på, at deres bud på de store mestres metal, fremføres med tilpas ærbødighed og respekt. Det betyder så samtidig, at man kan forvente en omgang rasende melodisk metal, der er som snydt ud af næsen på Lars Ulrich og Co.

www.facebook.com/whiplazh

Medier