Beta

Fredag 2. oktober

Panopticon & Winterfylleth (US+UK)

Special Guests:

Alda
Om koncerten

Koncerten med Panopticon m.fl. skulle have været afholdt 2. oktober 2020, men er udskudt til 2. oktober 2021.

Har du købt billet, har du fået en mail fra Ticketmaster, som har fortalt dig, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at beholde billetten eller refundere (Bemærk, at du kun kan refundere i en begrænset periode efter at udskydelsen er blevet offentliggjort) .

Husk, at downloade en ny billet fra dit ticketmaster-login, når tiden nærmer sig.

___

 

Panopticon er et mørkt musikalsk projekt skabt af Austin Lunn i Kentucky i 2007. Det begyndte som et blackmetallisk studieprojekt, hvor Lunn spillede alle delene, men med tiden udvidede han med et fuld line-up til koncerterne.

Den kreative kerne næres af metallen, men musikken har også elementer af bluegrass og folk fra Appalacherne og derfor finder man også andre instrumenter end de gængse forvrængede guitarer og dobbeltstortrommer, nemlig banjoer, violiner, synthesizers og akustiske guitarer.

Panopticon kommer helt ud i ekstremerne fra det hypnotiserende black metal til det knugende og akustisk folk’ede, og musikken har også elementer af både prog og indie. Ud af de mange inspirationer opstår der alligevel en atmosfærisk helhed, som emmer af den kærlighed Lunn har til den vilde natur, og musikken er da også blevet beskrevet som “natural, organic, and methodical, masterful in its writing, fiery and alive in its execution.”

https://www.facebook.com/pg/TheTruePanopticon/

Medier

Winterfylleth UK

Om koncerten

Britiske Winterfylleth har sameksisteret siden 2007 og har på albumsiden bevæget sig rundt i flere hjørner af den atmosfæriske post-black metal kombineret med et retrospektivt islæt af traditional engelsk folkemusik. De favner både den nedtonede akustiske performance, og de isnende black metalliske signaturer som storladne guitarriffs over blastende trommer, skinger guitarlyd og brølende vokal, til tider suppleret af velsmurte korarrangementer.

Winterfylleth har spillet på talrige markanter metalfestivaler som Roadburn, Wacken Open Air, Hellfest, Graspop og Bloodstock Open Air og i maj 2020 udgiver Winterfylleth deres syvende studiealbum ‘The Reckoning Dawn’, som du kan opleve forløst i en mere nærværende seance på BETA, når efterskulden begynder at snige sig ind i både krop og sind.

https://www.facebook.com/Winterfylleth/

Medier
Anmeldelser

Special Guests:

Alda US