Beta

Lørdag 20. april

Pectora + Archangel + Steel Inferno

Om koncerten

Præsenteret i samarbejde med Mephisto og Heavymetal.dk
___

Tre af Danmarks fineste heavy metal acts tørner i foråret sammen for – i fælles front – at levere hurtig og riffpakket melodisk stål til et tørstigt heavy metal publikum på Blood, Speed & Leather DK-turnéen 2024. Glæd jer til en pakke fyldt med flæsende riffs, flying V’s, denim & leather og high ptiches, når de her tre bands tørner sammen!

Pectora har nyt album under opsejling. D 5/4 udgiver det danske heavy metal act deres andet album ”Twilight Knights” – lige i rette tid til den kommende DK tur med Steel Inferno og Archangel. Allerede nu kan man høre de to første singler ”Twilight Knights” og ”Children Of The Atom”. To sange der viser hvilken massiv lyd der venter på det kommende nye album fra danskerne.

Medier
Lyt til Steel Inferno
The Arrival
7:10

Archangel

Om koncerten

Archangel har haft et forrygende 2023 med udgivelsen af deres debut album ”Total Dark Sublime” i efteråret. Horror heavy punkerne begiver sig i 2024 på et teatralsk musikalsk korstog i kølvandet på udgivelsen og spiller bl.a. til Copenhell Freezes Over i januar , Metal Magic til sommer og så altså på den kommende DK tur med Pectora og Steel Inferno.

Medier
Lyt til Archangel
Dance Demon Dance
4:06

Steel Inferno

Om koncerten

Steel Inferno udgav i 2022 det anmelderroste tredje album ”Evil Reign”. Et album med speederen presset solidt i bund med fræsende riffs og hæsblæsende skærebrænder vokal. Bandet fulgte op på albummet igennem hele 2023 med en masse festivalshows på bl.a Copenhell, Næstved Metal Fest og Aalborg Metal Festival.

Medier
Lyt til Steel Inferno
No Escape
3:23