Beta

Lørdag 13. april

Pectora & Screamer (S)

Om koncerten

METAL MAGIC FESTIVAL PRÆSENTERER SCREAMER (SE) & PECTORA

Lørdag d. 13 april er der dømt rendyrket speed- & heavy metal fest, når Danmarks ubetinget sejeste open air festival, Metal Magic Festival, vender skuden fra Fredericia til Amager, for at præsentere de svenske speed metal krigere SCREAMER og det danske heavy metal band PECTORA på Beta!

Før og mellem koncerterne vil der udelukkende spilles musik, der er at finde på sommerens Metal Magic Festival. Leveret af festivalens booker, Martin Jørgensen, bag DJ pulten.

Den perfekte aften for alle os der ikke kan vente til sommerens brag af en festival.

 

Pectora er noget så sjældent som et klassisk dansk heavy metal band.

Med to EP’er i bagagen, “Burgeon Of Hate” (2014) og “Redemption” (2017), er scenen nu sat til bandets debut album der lander i starten af 2019. Et album der er produceret, mixet og masteret af Sebastian “Seeb” Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire & Brainstorm) i Tyskland.

Pectora er lyden af klassisk moderne heavy metal, med skarpe riffs og store melodier. Live har bandet tidligere delt scene med navne som Flotsam & Jetsam (US), Dream Evil (SWE), Bullet (SWE), Ram (SWE), Artillery (DK) og Iron Fire (DK).

https://www.facebook.com/Pectora/

 

Medier

Screamer S

Om koncerten
Klassisk rendyrket heavy metal leveres næppe bedre i nyere tid end hos svenske Screamer.
Siden dannelsen i 2009 har bandet udgivet de tre albums “Adrenaline Distractions” (2011), “Phoenix” (2013) og “Hell Machine” (2017) og har med deres klassiske tag på metallen spillet på prominente festivaler som Up The Hammers, Muskelrock, Rock Hard Festival, Metal Frenzy, Summer
Breeze og vores egen Metal Magic Festival.
 
Screamer er langt fra hyppig gæst i Danmark, så der er ingen tvivl om, at denne aften på Beta er en unik mulighed for at opleve et band, der er skolet i den samme type af metal som landsmænd i Enforcer, Air Raid, Portait og RAM.

https://www.facebook.com/wearescreamer/

Medier