Beta

Lørdag 27. maj

Pharmakon (US)

Support:

VRIL Jäger
Om koncerten

Billetter fra 24. marts kl. 15
___

Pharmakon er et power electronics / death-industrial-projekt skabt af Margaret Chardiet.

Margaret Chardiet er en lydkunstner med base i New York City og var under sin opvækst omgivet af et kollektiv af byens lidenskabelige, kulturelle mennesker. I stedet for at få en videregående uddannelse satte hun Pharmakon i søen 2006 – og dét bare som 16-årig.

Pharmakon har udviklet sig og eksisterer i et multifacetteret rum og udvikler sig sammen med Margaret Chardiets personlige erfaring og auto-didaktiske filosofi. Hendes arbejde som helhed er en tvungen selvbesættelse, en fejring af vildskab og kropslighed, som performativt lader dét samfund bag sig, der aldrig har accepteret noget, det ikke også kunne udbytte. Margaret Chardiet bruger elektronisk syntese som et værktøj til at overføre denne selvbesættelse til publikums kroppe.

Margaret har også spillet i adskillige punkgrupper, der strækker sig ud til et større internationalt DIY-musikmiljø, og har komponeret musikken til filmene Transfiguration (2017) og Sound of Metal (2019).

Medier

Support:

VRIL Jäger

Om koncerten

Vril Jäger er projekt af Kim Larsen (Of The Wand &; The Moon) og Thomas Bøjden (Die Weisse Rose). De frembringer musik i en blanding af rituel industriel og mørk ambient med temaer om UFO-sammensværgelse, tibetanske ritualer, Hollow Earth teori og tilsløret okkultisme.

Gennem musik forkynder VRIL Jäger deres evangelium af et sort Nirvana og denne verdens død til et soundtrack, der minder om tektoniske plader i bevægelse, bedehjul i bevægelse og en menneskelig race fortabt i fuldstændig vanvid.

Medier