Amager Bio

Onsdag 22. september

Pink Floyd Project – PULSE

Om koncerten

Koncerterne med Pink Floyd Project 12. marts 2021 udskydes til 22. september 2021. Købte billetter gælder stadig, eller kan refunderes inden 11. marts 2021, hvor de er købt.

BEMÆRK: Der er kun 1 koncert i dag med Pink Floyd Project: Døre kl. 19 / show kl. 20
 
Det er dét tidspunkt som gælder for ALLE med billet til Pink Floyd Project 22. september, også selv om der står noget andet på billetten.
(Folk er blevet adviseret om ændringen via mail fra Ticketmaster, da vi foretog den, men vi vil lige minde jer om det igen).

___

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncertturné. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af “The Division Bell” albummet, men indeholder også en fuld- længde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

Billetter fra 30. november kl. 10

Medier