Beta

Lørdag 18. november

Pleaser

Support:

JJ & The As
Smooch!
Om koncerten

Pleaser har på rekordtid spillet sig ind i alles hjerter med deres friske take på punkgenren. Deres kun 5-minutter lange demokassettebånd fra slutningen af 2021, samt en række entusiastisk omtalte koncerter, kulminerede i år med bookinger på Roskilde Festival, K-Town Hardcore Fest og Metal Magic. Pleasers debutplade udkommer i september, og følges op af en række koncerter i udlandet.

Pleaser er et DIY-punkband, men også et band, der gennem de fire musikeres altomfattende og altædende musiksmag har fundet deres egen unikke lyd, der er større end en enkelt subgenre indrammer.

Bandets udtryk findes et sted mellem den følsomme umiddelbarhed man kender hos tidlig emo, den iørefaldende aggressivitet og vildskab fra hardcore og punk, en mørk kompleksitet fra visse former for metal, samt en nysgerrighed til at udforske, der går tilbage til tidligere former for rockmusik og helt op til den aktuelle eksperimenterende musikscene. Sangene er både catchy og uigennemtrængelige på samme tid, hvor poppede hooks, labyrintiske sangstrukturer, støj, harmoni og rytmiske skift blandes sammen og får lov til at forblive tumultariske og uperfekte. Resultatet er charmerende og hæsblæsende.

Pleasers univers favner temaer om liv/død, underbevidste mønstre, dæmoner og desperation, men også forelskelse, legesyge og udforskning af nye veje.

Medier
Lyt til Pleaser
The Dream
1:55

Support:

JJ & The As

Om koncerten
Medier

Support:

Smooch!

Om koncerten

Smooch! Er et Punk Rock band bestående af Babe som vokalist, guitarist Luvviedane, Noa på bas, og Sara på trommer.Pigerne er vidt forskellige på næsten alle punkter, men fandt alligevel sammen en efter en. Dette skete på baggrund af et opslag, som søgte ligesindede rock elskere, og derfra blev to til tre, og ‘the cherry on top’, trommeslageren som for alvor startede band rejsen.
Rockmusik er deres store fælles kærlighed. Smooch! skaber deres egen originale lyd med en blanding af punkrock og rockabilly, og de fuldender deres musikgenre med en matchene retro æstetik, som kommer til udtryk når de står på scenen og skriger deres lunger ud. The Cramps, The Runaways, Babes in Toyland, og Guns N’ Roses er bare et udpluk af de bands som er i blandt deres favoritter, og en stor del af deres inspiration til sangskrivningen.
Deres sangtekster er oftes en kombination af egne livserindringer sammensat med ønsket, om at komme af med indre hæmninger, og det ses tydeligt i deres første originale sang ‘Fuck You’.
På scenen er de altid klar til at levere ekstraordinær energi og forbinde med publikum, så de sammen kan slå sig løs til rå Rock N’ roll og glemme den kaotiske hverdag.

Medier