Beta

Fredag 12. februar

Powersolo

Om koncerten
Koncerten udskydes til 12. februar 2021. Behold billetten eller refundér den hos Ticketmaster frem til 31. december.

_______

Når du tager til et POWERSOLO show, så får du en velsmurt omgang. Det 22-årige rock’n’roll-band ledet af den utrættelige toreador Kim Kix, har spillet overalt i den frie verden, senest i Italien, Holland, Spanien og i USA.

POWERSOLO udgav 10. studiealbum i februar 2020, lige inden coronakrisen ramte.
”Seven Inches From Heaven”, hedder det, og består af en række sjældne A- og B-sider fra de seneste 20 år.

POWERSOLO er ikke bare et fænomenalt live-band. Gennem årene har det nemlig leveret musik til de hvide lærred: Nordkraft, Klovn, I Want Candy, I Am Here og TV serier såsom American Horror Story og True Blood; samt en række internationale reklamer for Coca Cola, Heineken, Honda, Renault og Absolut Vodka.

Kim Kix født i Tunesien 1971. Voksede op med arabisk religiøs musik og Amerikansk og Fransk pop. Her gik han i skole og lærte sig at tale Fransk og Arabisk. Siden flyttede Kim hjem for at starte uddannelse og færdiggjorde i 1992 sin uddannelse som møbelsnedker. I årene 1993-2001 udgav han plader og turnerede med bandet Godless Wicked Creeps som spillede psychobilly.

1996 var året hvor POWERSOLO ser det spæde lys, i form af et one-man-band som Kim Kix indspiller med. Deraf navnet Power Solo og siden POWERSOLO.

https://www.facebook.com/POWERSOLOINFO

Medier
Lyt til Powersolo
Dum Dum Dum
3:04