Beta

Fredag 2. juni

Powersolo

Support:

Sista Bossen
Peter Sandorff Solo
Om koncerten

Powersolo er en rock’n’roll-duo, der består af Århusbrødrene Kim Kix og Atomic Child.

Stilen er en afsindig blanding af thrash-rock og psykobilly der er kogt sammen til en helhed, som de selv kalder ”donkey punk”.

Powersolo har udgivet en lang række fuldlængdealbummer, samt leveret musik til tv-serier samt spille-, kort- og reklamefilm. Og de ligger heller ikke på den lade side livemæssigt, da de løbende turnerer Europa tyndt.

Seneste udgivelse var ’The Real Sound’ der blev rost for sin humørfyldte og effektive catchyness. Pladen kom også en en remixet version af selveste Tue Track.

Medier

Support:

Sista Bossen S

Om koncerten

Det er netop denne skæve kombination af eksplosive kraftudladninger og stærkt vanedannende melodiske tæft, der kendetegner Sista Bossens sound og sangskrivning. Stilmæssigt befinder de sig et sted mellem norske Honningbarna og svenske bob hund. Forsangeren fra sidstnævnte, Thomas Öberg, har sammenlignet Sista Bossen med den mystiske skånske duo Philemon Arthur and The Dung, som også har været en stor inspirator for bob hund. Sista Bossen skriver tekster, der går fra det hverdagslige til det surreelle, og musik, der blander højoktan punkrock med syret indie på en anarkistisk, uhøjtidelig og til tider humoristisk facon.

Bandet fortæller om deres seneste udgivelse:

”Hvor vores første album, Se Upp För havde lidt børnesygdomme, har Titta inte på Mig (När jag Dansar) kun et par enkelte undgomssygdomme. Det viser sig nok ikke lige så meget i teksterne som i musikken, der er blevet ’poleret med ståluld’. Målet med pladen har været at skabe en så ekstrem version af hvert nummer som muligt. Vi har givet mere atmosfære til numrene og gjort dem mere friske. Vi har også brugt dobbelt så lang tid på at indspille pladen denne gang (to dage) och isolerede os fuldstændigt ude på landet under indspilningerne”.

 

Medier

Support:

Peter Sandorff Solo

Om koncerten

Something borrowed, something new, something stolen something homemade – Old stuff, new stuff and made up stuff…

Ranging from psychobilly, country, folk, dark disco and rock of varied kinds, with set off in bands like Nekromantix, Hola Ghost, Dead Kings + more, and a passion for 50’ies rythm and blues, rockabilly and folk music mixed with whats worth mixing in from other genres and time periods – Songs the Devil taught me

Medier