Beta

Fredag 22. marts

President Fetch + Columbian Neckties

Om koncerten

Halleluja Rock´n´Roll! Forvent primale attituder indenfor den beskidte rocks randområder:
Rå 1960´er Detroitrock, sømløs punkrock og riffs galore. Intens rocknerve i yderste potens. ”Wake up and smell the burning rubber, Brothers & Sisters…”

De bruger ikke mange sekunder på at fumle med lynlås, knapper, livrem og seler, det er punket, det er rocket, det er tungt og det er forbandet medrivende, på sådan en lidt primal og urinstinkt-aktiverende måde.

At påstå at President Fetch er en institution indenfor dansk punkrock, er en grov underdrivelse! I år fejrer de københavnske drenge nemlig deres 36 års jubilæum. Man kunne fristes til at sige, at dette band er i deres tredje musikalske periode. Og denne periode går ikke på kompromis; som god rødvin er disse drenge blevet ældre og bedre! Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé

Medier

Columbian Neckties

Om koncerten

Columbian Neckties blev dannet af asken fra Shake Appeal i 1999. Guitaristen Henrik O og bassisten Simon N slog sig sammen med sangeren Jeppe B og trommeslageren Mads B. I 2000 kom deres første udgivelse – en 10” på det hollandske pladeselskab High School Refuse Records med titlen “Scene of The Crime”. Optaget på en 4-spors Fostex båndoptager og fyldt med hurtig, lo-fi inspireret af Teengenerate, New Bomb Turks og The Saints. Punkrock, som din mor hadede! En stil, der stort set er blevet vedligeholdt i dag, næsten 30 år senere. Titlen på det andet fuldlængde album – det første var “Abrance!” fra 2001 – “Why Change Your Moves?” fra 2002 siger det hele.

Efterfølgende år fulgte med skiftende medlemmer, hvor Henrik O og Jeppe B var de eneste oprindelige medlemmer og hovedpersoner. Der fulgte masser af turnéer i størstedelen af Europa og endda Brasilien. I 2006 udgav bandet deres 3. album “Takeaway”, og i 2016 så det 4. fuldlængde album “It’s All Gone” dagens lys. Alle 4 albums er udgivet på det Hamborg-baserede pladeselskab Sounds of Subterrania.Mens de arbejder på et 5. album, vil bandet fortsætte med at spille koncerter og sparke røv med punkrock, når det er muligt. Forhåbentlig også i en bar nær dig.

I dag består lineuppen af Henrik O på guitar, Jeppe B som vokalist, Rasmus G på trommer og Simon N på bas.

Medier