Amager Bio

Lørdag 29. december

Pretty Maids

Support:

Statement
Hellsmoke
Om koncerten

Nu åbner Amager Bio igen, og dét kommer til at ske i to trin: Den 27. december åbner selve koncertsalen, men først den 26. februar åbner den nye foyer-bygning også. Den er nemlig blevet et par måneder forsinket.

Det har betydning for den koncerten med Pretty Maids.

Der vil være en midlertidig indgang fra Strickersvej, indtil vi kan tage Amager Bios nye indgang i brug (som er en del af den nye foyer). På Strickersvej vil midlertidige toiletvogne også blive opstillet, da Amager Bios nye toiletter også er at finde i den forsinkede foyer-bygning.

Inde i salen vil der være en midlertidig garderobe, som også har en begrænset kapacitet. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du lader så meget som er praktisk muligt for dig, blive hjemme.

___

Koncerten med Pretty Maids 29. december er udsolgt, men vi kan tilbyde en ekstrakoncert 30. december. Find den ved at klikke her: https://amagerbio.dk/k/pretty-maids-8/

Pretty Maids leverer altid en rockfest af de store, med deres dynamiske, melodiske og publikumsvenlige hårdrock. Bandet har en tradition med at spille i Amager Bio første torsdag i december, og de sidste tre år i træk har det været for fulde huse. I år er Amager Bio dog ikke helt færdig med ombygningen på dét tidspunkt, men den traditionsrige Pretty Maids-decemberkoncert skal I dog ikke snydes for, så den er rykket til lørdag 29. december.

Pretty Maids:
Ronnie Atkins – vokal
Ken Hammer – guitar
René Shades – bas
Allan Tschicaja – trommer
Chris Laney – keyboard og guitar

https://www.facebook.com/prettymaids/

Medier
Anmeldelser

Support:

Statement

Om koncerten

STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstæder, hvor de har udviklet prangende og melodiske hard rock, blandet med tunge metalelementer.

Efter en europaturné med Diamond Head står bandet klar sammen, med endnu et nyt album på pladeselskabet Mighty Music/Target. Allerede to singler er blevet udsendt, nemlig ’Darkness in your eyes’ og ’I wonder why’. Begge er blevet taget godt imod både i udlandet og i Danmark og har fået hyppig airplay på My Rock Radio samt flere radiostationer Tyskland, UK og USA.

Det er bandets tredje studie album, som Søren Andersen (GLENN HUGHES/JESPER BINZER/ELETRIC GUITARS) produceret i Medley studiet. Det giver bandet en ny og spændene kant, som både kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som også hilser på nyere hard rock-navne som feks. Five Finger Death Punch og Halestorm.

https://www.facebook.com/StatementDK/

Medier

Support:

Hellsmoke

Om koncerten

Skandinaviens nye Heavy Rock’n’Roll sensation, som vil udgive deres debutalbum i 2019. Et album der er produceret af selveste Flemming Rasmussen!

Medier