Amager Bio

Søndag 30. december

Pretty Maids

Support:

Superloader
H.E.R.O.
Om koncerten

 

Nu åbner Amager Bio igen, og dét kommer til at ske i to trin: Den 27. december åbner selve koncertsalen, men først den 26. februar åbner den nye foyer-bygning også. Den er nemlig blevet et par måneder forsinket.

Det har betydning for den koncerten med Pretty Maids.

Der vil være en midlertidig indgang fra Strickersvej, indtil vi kan tage Amager Bios nye indgang i brug (som er en del af den nye foyer). På Strickersvej vil midlertidige toiletvogne også blive opstillet, da Amager Bios nye toiletter også er at finde i den forsinkede foyer-bygning.

Inde i salen vil der være en midlertidig garderobe, som også har en begrænset kapacitet. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du lader så meget som er praktisk muligt for dig, blive hjemme.
____

EKSTRAKONCERT!

Pretty Maids leverer altid en rockfest af de store, med deres dynamiske, melodiske og publikumsvenlige hårdrock. Bandet har en tradition med at spille i Amager Bio første torsdag i december, og de sidste tre år i træk har det været for fulde huse. I år er Amager Bio dog ikke helt færdig med ombygningen på dét tidspunkt, men den traditionsrige Pretty Maids-decemberkoncert skal I dog ikke snydes for, så den er rykket til lørdag 29. december.

Pretty Maids:
Ronnie Atkins – vokal
Ken Hammer – guitar
René Shades – bas
Allan Tschicaja – trommer
Chris Laney – keyboard og guitar

https://www.facebook.com/prettymaids/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Superloader

Om koncerten

Energi avler energi til den hvileløse sjæl.

3 år med fuld fart på, er kun benzin på bålet for Superloader. Der på de få år, har udgivet deres debutplade og spillet mere end 80 koncerter i både indland og udland. Nu har bandet været i Hamburg og indspille deres opfølger, der ifølge drengene er bedre, vildere og endnu mere energisk end den første.

Når Superloader varmer op for Pretty Maids, er der en god mulighed for at få en smagsprøve fra den kommende plade, samt de selvfølgelig fletter lidt ”gamle” numre ind.

https://www.facebook.com/superloader.dk/

Medier

Support:

H.E.R.O.

Om koncerten

H.E.R.O. er et ambitiøst og moderne rockband, der rammer direkte ind i kernen af den melodiske rockgenre.

”Vi ville gerne kombinere de store guitarriffs, som man genkender fra vores andre sange, med store intense følelser i teksten. ‘Higher’ indkapsler rent lyrisk et tilbageblik til fortiden og de spor den har sat, men også et håbefuldt blik mod fremtiden,” siger sanger Christoffer Stjerne.

Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. nyder stor interesse internationalt. Deres selvbetitlede EP fra 2016 runder snart en million streams og antallet af dedikerede rocklyttere i ind- og udland er støt stigende.

Bandet består af Christoffer Stjerne (vokal), Søren Itenov (guitar) og Anders Kirkegaard (trommer).

https://www.facebook.com/heromusicdk/

Medier