Amager Bio

Lørdag 26. juni

Der Brænder En Ild – Midsommerfest i Amager Bio med moderne nordisk folkemusik

Om koncerten

Target byder i samarbejde med en række fremtrædende folkemusikere op til en anderledes midsommer-koncertaften.

Midsommerfesten bliver en aften fuld af folkemusik og traditioner i moderne klæder. Et bredt udbud af dygtige spillemænd og -kvinder, som vi bl.a kender fra orkestre som Huldre, Heilung og Virelai, vil vise at traditioner og fornyelse går hånd i hånd på den danske folkemusikscene. Aftenen starter og slutter med fællessang. Resten af programmet byder på forskellige nutidige fortolkninger af vores fælles sangskat og musikalske traditioner. Der er med andre ord lagt i ovnen til eventyrlig og anderledes midsommerfejring – som du ikke vil gå glip af!

“Der brænder en ild, den brænder for dig
Den brænder i tusinde flammer
Tag mig ved hånd, sving du mig om
Jeg vil så gerne danse”

“Der er som bekendt intet nyt under solen, og naturligvis om ikke der i en fjern fortid har været lige så stor musikalsk længsel som i 2021 efter et år fuld af aflyste koncerter. Længslen efter musikalsk samvær kan dog endelig forløses som tusinde flammer i midsommernatten.” – jubler Laura Beck fra Myrrmalm

Optrædende på aftenen :

  • Mia Guldhammer (Virelai, Mallebrok m.fl.)
  • Clara Tesch (Vesselil, Floating Sofa Quartet)
  • Auroq (Jacob Lund, Troels Dueholm, Niss B. Str., Christian Mohr Levinsen)
  • Myrrmalm special edition (Laura Beck, Troels Dueholm, Veronika Gamborg, Ambrosius Graae, Bjarne Kristiansen, Dennis Stockmarr)

Pris: 145 kr + gebyr


Alle der har købt og køber billet til Udgårdsfest 2021 får gratis adgang til “Midsommerfesten” (så længe lager haves).

Skriv en mail til weiss@targetgroup.dk med vedhæftet kvittering for dit køb af Udgårdsfest billet, som bevis, og en særlig kode til Midsommerfesten vil blive tilsendt.

Medier