Amager Bio

Fredag 22. maj

Prime Fest (INTL)

Om koncerten

PRIME FEST 2020 er en spritny en-dags fest i Amager Bio, hvor der er fokus på de moderne heavy genrer. Allerede nu kan PRIME FEST offentliggøre deres første headliners i AGENT FRESCO fra Island og de hypede og yderst interessante amerikanere ISSUES. Længere nede prydes plakaten bl.a. af HUMANITY’S LAST BREATH (SE), SLEEP TOKEN (UK) samt danskerne i MØL og CABAL.

1-dags Festen arrangeres af managementselskabet Prime Collective: “Jeg håber at folk kigger på vores line-up, og får et nyt yndlingsband. Vi er ude i genrer som ikke har det stærkeste afsæt i Danmark, men den repræsenterer meget godt det vi står for. Noget nyt, noget provokerende og noget der peger mod fremtiden. Jeg er virkelig stolt af at vi endelig laver det her, og håber på at folk dukker op til en kæmpe fest i Amager Bio.”

PRIME FEST 2020 finder sted den 22. Maj på Amager Bio, Beta og ZEBU scenerne. Der vil blive offentliggjort yderligere to hovednavne, ligesom der vil være internationale og danske tilføjelser til de mindre scener. Billetsalget er sat i gang, og de hurtige kan få early-bird billetter til 275 kr. ved at følge linket her.

LINEUP:
Agent Fresco (IS)
Issues (US)
Humanity’s Last Breath (SE)
Siamese (DK)
Heart of a Coward (UK)
Møl (DK)
Sleep Token (UK)
CABAL (DK)
Solence (SE)
Holding Absence (UK)

Medier