Beta

Lørdag 8. februar

Prime IS Coming pt. II

Om koncerten

Prime is Coming er tilbage. Den omrejsende metal fest til fordel for velgørenhed er tilbage for 4. gang i træk. Sidste år gav Prime Collective 100.400 kr. til Ronald Mcdonald huset hvilket bragte velgørenhedsbeløbet op på +200.000 kr fordelt over 4 år. Line-up i år består udelukkende af Prime Collective bands, og tæller sværvægtere som MØL, Aphyxion, Helhorse og The Intebeing, der i år spiller ekstra lange headliner sets. Et evt. overskud gives i år til Sandholm Holm lejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.

“Jeg har selv boet på et asylcenter i 4 år fra 1992 til 1996 da jeg flygtede til Danmark som flygtning. Vi boede fire mennesker på 12 kvdm hotelværelse i 4 år, i en utrolig svær situation. Jeg kender alt til situationen og hvor svært det er. De midler vi kan give til asylcentrene vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj, og aktiviteter til glæde og gavn for børn der er flygtet den lange vej til Danmark” – Udtaler stifter og tidligere flygtningebarn Mirza Radonjica.

Prime Is Coming foregår denne gang over 4 shows henover februar måned.

Prime Collective er Danmarks førende musikselskab inden for dansk heavy.

Selskabet har siden 2016 udgivet nogle af de stærkeste udgivelser inden for heavy inkl. Møl, Aphyxion, Defecto og Cabal.

LINEUP FREDAG:
——————————————————————————————-
THE INTERBEING
https://www.facebook.com/theinterbeing/

SOUTH HAVEN
https://www.facebook.com/southhavenbanddk/

THE VISION ABLAZE
https://www.facebook.com/thevisionablaze/

LINEUP LØRDAG:
——————————————————————————————-
MØL
https://www.facebook.com/moeldk/

APHYXION
https://www.facebook.com/aphyxion/

CARTOGRAPHS
https://www.facebook.com/Cartographs/

TAINTED LADY
https://www.facebook.com/taintedlady/

EVENT: https://www.facebook.com/events/620758911661625/

Medier