Beta

Lørdag 26. november

Hola Ghost + Stormtroopers of Love + Java Skvll

Om koncerten

Mexicansk dødssurf, Mariachi punk, digital psychobilly, dark goth disco og rock.Hola Ghosts stil har fået sat mange ord på sig, og ikke uden grund. Live optræder de med trompeter, bandanas, bullet bælter, sombreros og malet dias morte-masker, de frygtløst blande genrer til at skabe deres egen mørke skandinaviske mariachi rocklyd, og de Københavnske gringos leverer dette potente mix med højenergi både live og på plade.

Hola Ghost blev dannet som en duo for mere end ti år siden af Peter Sandorff (ex Nekromantix og Mad Sin) med sin gamle ven Jeppe B. Jessen, for at lave soundtracket til den LA-baserede kunstner Gris Grimlys debutfilm ’ Cannibal Flesh Riot’. Til projektet fik de fingre i en rytmeboks fra Mexico, som havde taget farve af sit ophold i syden. Lyden blev en del af Hola Ghosts varemærke, også efter at rytmeboksen blev erstattet af en trommeslager i kød og blod, Kristian Sandorff, og siden er bandet vokset, og rummer nu fem personer.

https://www.facebook.com/holaghost

 

Medier
Lyt til Hola Ghost
Fight
2:27

Stormtroopers of Love

Om koncerten

Stormtroopers of Love blev dannet i 2018 af guitaristen Bjørn Strangelove (tidligere Johnny Nightmare), trommeslageren Allan Lockjaw (tidligere Johnny Nightmare) og kontrabassisten Kasper Hellyeah (tidligere Racing Decays). Målet fra begyndelsen var at spille rådden dansk Psychobilly og kombinere musikken med æstetikken fra gamle gyserfilm.

Stormtroopers of Love fortsætter den stolte tradition af bands som Nekromantix, Godless Wicked Creeps, Johnny Nightmare og The Wrecking Dead, mens du gør det på deres helt egen måde.

https://stormtroopersoflove.bandcamp.com/

Medier
Lyt til Stormtroopers of Love
Death, Rattle and Roll
2:07

Java Skvll

Om koncerten

Java Skvll er en garagerock/bluestrash-duo. Sanger og guitarist Dr. Burer er javamennesket, det manglende led mellem rock’n’rolls primitive fortid og nutiden, og Onkel Jakob er slagtøjet betvinger, som vækker urinstinkterne med insisterende rytmer.

Teksterne behandler de mørke og mystiske sider af menneskehjertet. Musikken behandler kroppen og dansebenene

Medier