Amager Bio

Lørdag 30. maj

Pupy & Los que Son Son (CU)

Om koncerten

Cubanskdanseskole.dk præsenterer:

Cubanskdanseskole v/Yosvany Torres følger op på de succesfulde koncerter med Havana d’Primera og Los Van Van – fordi Lørdag 30. maj er DU inviteret til endnu en fabelagtig koncert aften i selskab med et af Cubas allerbedste salsabands Direkte fra Cuba ”Pupy y Los que Son Son”.                                                               

Ledsaget af de skønne cubanske rytmer fra det store 18 mandsorkester ”Pupy y Los que Son Son”, løfter vi taget i Amager Bio til velkendte sange som Pasándola bien, Un loco con una moto og mange andre herlige sange, der bringer dig direkte ind i hjertet af Cubas sjæl.    

Aftenens hovednavn César ”Pupy” Pedroso, var i sin tid med til at stifte Los Van Van og skrev nogle af deres vigtigste sange. Som komponist har Pupy mere end 150 værker bag sig bla. “Seis semanas”, “Azúcar”, “Después que te casaste”, “Tranquilo mota”, “Fallaste al sacar tu cuenta” og anses for at være en af de bedste og største komponist i Cuba og arbejdede med de største navne Celia Cruz, Formell, Isaac Delgado etc. I 2001 forlod Pupy Los Van Van og stiftede sin egen talentfulde gruppe med skønne unge musikere og har udgivet over 8 albums og de glæder sig nu til at dele den varme cubanske salsarytme, som uimodståeligt inviterer jer ud på dansegulvet og ind i øjeblikke af ren cubansk lykke.

KONCERTINFO:

Kl. 20.00 Åbner vi dørene op, hvor du sammen med andre glade salsadansere mødes af den cubanske livsglæde og evne til at leve i nuet. Du vil opleve fælles dans ”Animation” fra vores dygtige Cubanske instruktører som for dig til at føle at du står I Casa de la Musica i Skønne Havana.

Kl. 21.00 Indtager aftens højdepunkt Pupy y Los Son Son scenen med rytmer og sange om livet på den caribiske ø, som så mange af os har fået under huden og dybt ind i hjertets rytmiske slag.

Kl. 23.00 holdes dansegulvet forsat varmt af vores suveræne DJ´s Mami og Chichi.

Kl. 01.00 hvor du kan mærke dine fødder takker dig med ømhed fra de mange skønne danse, siger vi Buenas Noches og på gensyn til flere vidunderlige salsakoncerter i Danmark.

Medier