Amager Bio

Fredag 13. november

Queen Machine #4

Om koncerten

For at overholde coronarestriktionerne er Queen Machine koncerterne 12.-15. november 2020 blevet splittet op, så der er 2 koncerter hver dag.

Dette betyder derfor, at billetkøberne får tildelt et andet tidspunkt, da vi af gode grunde er nødt til at dele koncerten op i to separate koncerter på datoen.

En ærgelig konsekvens af forsamlingsforbuddet er desuden også, at vi derfor har måtte set os nødsaget til at annullere nogle af jeres billetter for at kunne afholde koncerterne. Vi beklager dybt de gener, som dette har måtte medføre – vi ved, at mange har glædet sig og købt billetterne for lang tid siden, men som tingene er nu, har vi desværre ikke andre muligheder end denne løsning.

Koncerterne bliver dog til noget. De nye coronarestriktioner med en begrænsning af forsamlinger til 10 personer gælder nemlig ikke for kulturarrangementer. Her må man stadig være på til 500 siddende tilskuere.

Du skal blot huske at medbringe et visir eller et mundbind, som du skal have på, når du bevæger dig rundt i bygningen.

Vores samlede coronaregler kan du læse her: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind-og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og igen i 2020 får du mulighed for at opleve det på nærmeste hold! Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

https://www.facebook.com/QueenMachine/

Medier