Amager Bio

Lørdag 18. februar

Rammstein Jam

Support:

Foo Jam
Om koncerten

Rammstein Jam er et af de mest hårdtslående bands, og de er efterhånden blevet et etableret navn på jam-scenen i Danmark, hvor de har skabt deres helt egen niche. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i Danmark.

Skanderborg Festival, Pumpehuset og the Rock i København, er blot nogle af de steder, de slår deres folder. De har også været en tur i Afghanistan for at spille for de danske styrker.

Anmelderne er begejstrede for det stærke sceneshow, hvor bandet forsøger at lægge sig så meget op ad originalerne som muligt – og det betyder et endnu mere innovativt pyro- og sceneshow med mere lys og kraftigere fyrværkeri.

Det kølige overblik, de hårdtpumpede musikere og det imponerende show er også grunden til, bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark.

https://www.facebook.com/rammsteinjam/

Medier
Anmeldelser

Support:

Foo Jam

Om koncerten

FooJam – en Foo Fighters oplevelse
 
Er du til Foo FIghters men synes de kommer for sjældent til DK? Så kan du få stillet din lyst med FooJam som banker Foo Fighters toner i hovedet på dig, med en lyd og optræden der ligger helt tæt op af den ægte vare

Medier