Amager Bio

Fredag 22. februar

Rammstein Jam

Support:

Foo Jam
Om koncerten

Rammstein Jam var nomineret til ”Årets danske jam-band” ved High Voltage Rock Awards 2015 “for at indfri opgaven ved ikke bare at spille Rammsteins musik til nær perfektion, men også for deres ambitiøse liveshow med pyroteknik og lys”.

Rammstein Jam er et velkendt og eftertragtet navn på rock-scenen i Danmark. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i landet.

Bandet har siden 2005 rystet støvet fra loftet af spillesteder som Amager Bio, Posten, Pumpehuset, Tobakken og Train – og fået luften til at brænde på festivaller som Smukfest, Kløften, Ringsted Festival og Varde Open Air.

Bandet gør en ekstra indsats for at levere massiv guitarmur og stram, tysk industrial. Det er både hårdtslående og fyldt med pyro, når de 6 musikere i Rammstein Jam går på scenen for at give deres version af den apokalyptiske musik fra det tyske tungrock-fænomen.

https://www.facebook.com/rammsteinjam

 

Medier

Support:

Foo Jam

Om koncerten

Er du til Foo Fighters, men synes de kommer for sjældent til DK? Så kan du få stillet din lyst med FooJam som banker Foo Fighters toner i hovedet på dig, med en lyd og optræden der ligger helt tæt op af den ægte vare. FooJam er en uhyggeligt velspillende, sammentømret og ikke mindst autentisk bandkonstellation. Deres overbevisende lydgengivelse, slående lighed og ikke mindst deres fantastiske sceneshow gør, at det er som at opleve Foo Fighters selv.

Medier