Beta

Torsdag 8. marts

RavenEye (UK)

Om koncerten

Den engelske power-rock trio RavenEye er et forholdsvist nyt bekendtskab for rockfans. Bandet blev dannet i Milton Keynes i 2014 af den award vindende sanger/guitarist Oli Brown, bassisten Aaron Spiers og trommeslager Adam Breeze. Deres sound slår broer mellem bluesgenren, den moderne garage- og stadionrock, og trods bandets korte eksistens har de allerede turneret flere steder i Europa, og gæstede i oktober måned Pumpehuset som support for legendariske Bush.

RavenEye har allerede etableret sig stærkt på den britiske rockscene som support for både Slash feat. Myle Kennedy and The Conspirators på deres amerikanske tour, samt for Deep Purple i Frankrig i 2015.

Bandet har også været på plakaten på amerikanske rockfestivaler som Louder Than Life (Louisville, KY) og Afterschock (Sacramento, CA), samt headlinet på Viper Room i Los Angeles, Schubas i Chicago, The High Whatt i Nashville og optrådt på The Billboard Lounge showcase i Barclays Centre i New York.

I 2016 signede RavenEye med Frontiers Records hvor de udgav deres første fuldlængde studiealbum. Det er et album som indeholder tracks med hårdtslående riffs såsom ’Inside’ til den rå lyd på numre som ’Wanna Feel You’ og ’Oh My Love. Det er et album der tager lytteren med må en emotiel tur igennem smerte, kærlighed, afsky og i sidste ende døden.

https://www.facebook.com/ItsRavenEye

Medier
Anmeldelser