Amager Bio

Fredag 10. februar

Red Warszawa + De Forbandede + Defecto

Om koncerten

Red Warszawa er den type band som lader sig musisk inspirere af store teknikkere som Dream Theater, Frank Zappa og Pink Floyd. På holdningsplanet ligger de på linje med Bono fra U2 og Prince.

Mange internationale hjælpeorganisationer som f.eks. WHO og Human Rights Watch har brugt disse 4 ikoniske individer som talerør for fremtidens budskaber om fred mellem ideerne og alle verdens folk.

Med andre ord: et groft mix af GG Allin og Sabrina.

Medier
Lyt til Red Warzawa
Red Warszawa - Børn og dumme og grimme
2:31

De Forbandende

Om koncerten

De Forbandede er et dansk hardrock/psychrock-band fra Odense. Bandet blev dannet i 2015, og udgav de følgende år en række EP’er. I februar 2017 udkom den første fuldlængde LP, De Forbandede.

De Forbandede har blandt andet optrådt til Spot Festival og Gutter Island, samt sammen med bands som Baby Woodrose og Phil Campbell and the Bastard Sons.

I 2016 var De Forbandede blandt DR KarriereKanonens 12 udvalgte. I 2017 blev bandet desuden nomineret til Odense Live Talentprisen.

Medier

Defecto

Om koncerten

Den danske metal-kvartet DEFECTO kombinerer kraftfuld, in-your-face sangskrivning med en forkærlighed for det progressive.

Efter at have udgivet deres tredje fuldlængde album ‘Duality’ i efteråret 2020, har kvartetten nu taget et skridt mod deres progressive metalrødder og har præsenteret en perlerække af helt nye, hårdtslående singler i løbet af året 2021 og 2022. 

Defecto har turneret på flere Open Airs og festivaler gennem årene. De har spillet som opvarmning til RAMMSTEIN og METALLICA, samt optrådt på Copenhell, RockFest Finland og meget mere.

DEFECTO har  med tiden stille og roligt etableret deres position som en af de største musikalske eksportvarer indenfor den danske metalbranche

Med deres nyeste singler ‘Aftermath’, ‘Ball of Hate’ og ‘A Million Suns’ – som er produceret af DEFECTOs egen Nicklas Sonne – bliver kvartetten ved med at skubbe grænserne for deres egen lyd og udtryk.

 

Medier