Beta

Lørdag 22. februar

Rhapsody Of Fire (I)

Support:

The Unity
Skeletoon
Om koncerten

Italienske Rhapsody of Fire gæstede BETA i oktober 2017 sammen med Orden Ogan, og nu lægger de atter vejen forbi, når de drager på ’The Eighth Mountain Tour 2020’ som opfølgning på deres trettende album, der udkom i starten af 2019.

Rhapsody of Fire laver per definition konceptfortællinger fordelt henover flere albums og med ’The Eighth Mountain’ har de på flere måder taget hul på en helt ny æra:
Lineup’et er forholdvist nyt, med undtagelse af stifter Alex Staropoli (keyboard mm.) der fortsat sikrer de pompøse, symfoniske flader over et hæsblæsende ridt af kompetent powermetal, med melodramatisk sans, som næsten kan tilskrives den italienske kultur i sig selv.

Albummet er også begyndelsen på et nyt kapitel og koncept under navnet The Nephilim’s Empire Saga – og hvad den handler om kan du formentlig blive klogere på når Rhapsody of Fire gæster BETA i februar 2020.

Når bandet indtager scenen spiller de med så meget kraft og præcision at det føles som at sidde på hesten selv, i fuld galop på vej til det store slag mellem godt og ondt. De kommer slet og ret ind under huden og repræsenterer på flere niveauer en genre, der lykkes med at kombinere storladen orkestrering med rivende distortion og bringe begge dele i symfonisk harmoni af den helt store klinge.

https://www.facebook.com/rhapsodyoffire/

Medier

Support:

Skeletoon I