Beta

Lørdag 22. maj

Riot Sun & Before Fire & Rise Upon

Om koncerten

 

Before Fire
Before Fire er et københavnsk rock’n’roll band med en old school lyd, der bliver brudt op af en moderne kant, som tilsammen kanaliserer lyden fra 70’er og 00’er rocken. Deres sange finder en perfekt balance mellem den rå og beskidte 70’er hard rock og catchy omkvæd som øjeblikkeligt vil få dig til at synge med. Hvis du tror at rockmusikken i det 21. århundrede har mistet sin energi, så forbered dig på at blive blæst bagover af Before Fire!
Facebook: https://www.facebook.com/BeforeFireBand/

Instagram: https://www.instagram.com/beforefireband/
Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=lGoMAQM0AXk

Riot Sun
Københavnerbaserede RIOT SUN er uregerlig punk rock for vrede hjerter og følsomme sjæle. De fem barndomsvenner fra Djursland debuterede i december 2020 med EP’en ‘bruises’. Glem alt om hvilepuls og tag et hovedspring direkte ud i et univers af melodier med inspiration fra 90’ernes alternative rock og post-hardcore. Musikken svælger i livets mørke sider: Menneskeligt forfald, afmagt, dødsangst. Og så leder den an i forsøget på at rejse sig fra sine smertefulde nederlag. Det er drømmen om at brænde sit tankefængsel ned og se en bedre verden rejse sig.
Facebook: https://www.facebook.com/riotsundk

Instagram: https://www.instagram.com/riotsundk/
Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=SEWrviAayJU

Rise Upon
Rise Upon er et moderne melodisk heavy-metal band fra Ribe, som tilbage i 2019 udgav deres første EP ,”Break Me”. Rise Upon spiller en blanding af Hard rock og heavy metal, men sniger også nogle lækre melodiske elementer ind i deres hårdtslående og tunge musiske univers. Publikum kan se frem til en hårdtslående koncert fyldt med hårde riffs, ødelæggende breakdowns og store omkvæd.
Facebook: https://www.instagram.com/riseupon/
Instagram: https://www.facebook.com/1riseupon/

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=pv_P-R5tdUU

Medier