Amager Bio

Mandag 30. maj

Ronnie Atkins

Support:

Statement
Om koncerten

Efter 40 år som sanger, sangskriver og frontmand i de danske heavy rock-pionerer Pretty Maids, valgte Paul i 2020 at prøve kræfter med sine egne sange.
Grundet et længere sygdomsforløb og en verden der stort set var lukket ned pga. Covid 19, udnyttede Paul tiden til at komponere og indspille eget materiale, hvilket resulterede i udgivelsen af det mere personlige og iøvrigt meget anmelderroste debut album “One Shot“ som blev udgivet i marts 2021.
Siden da har Paul ikke ligget på den lade side og vil allerede i marts 2022 udkomme med et helt nyt album med titlen: Make It Count

Det er sange fra disse to albums samt selvfølgelig sange fra Pretty Maids efterhånden store bagkatalog som vil danne fundamentet for de sange Paul i 2022 har valgt at drage på landevejen med rundt omkring i Skandinavien.

Bandet vil udgøre stærkt hold af udvalgte musikere fra Danmark og Sverige:
Chris Laney, Allan Sørensen, Rob Marcello, Pontus Egberg og Morten Sandager.

https://www.facebook.com/RonnieAtkinsOfficial

Medier
Lyt til Ronnie Atkins
Make It Count
5:46

Support:

Statement

Om koncerten

Statement er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstadsbyer, der med deres markskrigeriske melodiske heavyrock og deres påståelige metaltilgang forener råstyrken af flere genrer, og danner dermed deres helt egen unikke lyd – en lyd der spænder mellem hardrock, heavy metal og blødere elementer fra poppens verden. 

Statement har bl.a. været på flere Europa og UK tour med Diamond Head (UK) og Gin Annie (UK) og turneret England som headliner. Derudover har de opvarmet for Prong (US), Pretty Maids (DK), Tesla (US), Tygers of Pang Tang (UK) m.fl. Med en lang række koncerter på bagen både internationalt og nationalt testamenterer Statement, at de er et rigtigt fuldblods liveband, der leverer et stærkt energisk og hårdtslående liveshow, der kommer helt ud over scenekanten. Med Statement på scenen er man garanteret en sveddryppende aften. Musikken er inspireret af klassisk og metallisk hardrock, med kendetegnende melodiske passager og ørehængende omkvæd. Statement har ry for hæsblæsende koncerter, og de seneste anmeldelser har henholdsvis givet dem 5/5 i Ravenrocksite, 9/10 i Heavymetal.dk og 5/6 stjerner i Gaffa af Keld Broksø: ”Jeg følte mig underholdt og beriget fra start til slut, for teknisk er vi i verdensklasse. At der så tilmed er performance og publikumskontakt ud over det sædvanlige i en Udo Dirkschneider’sk ”jeg-skal-komme-efter-dig”-måde at afklapse publikum på, gør det bare endnu mere underholdende.”

https://www.facebook.com/StatementDK

 

Medier