Beta

Fredag 13. august

Roxy Jules & Ring Them Bells

Om koncerten

ROXY JULES har lige udgivet EP’en “Still Falling Through The White” den 23. april 2021. Singlen “Jocelyn” er lige nu en af de allermest spillede sange på P6 Beat.

Bag navnet ROXY JULES finder man sangerinde, sangskriver og musiker Julie Runa. ROXY JULES er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring distortede guitarer, elektroniske beats, støj og Julie Runa’s indtagende vokal og tekster. Hun er blevet beskrevet som en slags kærlighedsbarn af PJ Harvey og The Kills-forsanger Alison Mosshart.

ROXY JULES har tidligere udgivet fire albums. Debutalbummet slet og ret kaldet ‘ROXY JULES’ udkom i 2011, og det fjerde og seneste album ‘ROXY JULES IV’ blev udgivet i 2018.

Med sig live har hun den legendariske guitarist Manoj Ramdas, der også spiller på mange af ROXY JULES’ udgivelser og har turneret med hende i mange år, og nu kan du opleve dem begge i spillestedet BETAs vellydende og intime rammer.

https://www.facebook.com/ROXYJULESMUSIC

Medier

Ring Them Bells

Om koncerten

Psych-rockerne Ring Them Bells er klar til at indtage live-scenerne igen – nu i udvidet og forstærket besætning med Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis som bassist. I 2020 udgav bandet udgav det anmelderroste album ’Things That Come Slow’ med tre singler i høj rotation på P6 Beat gennem hele året, og trods lockdown nåede bandet at spille anmelderroste koncerter og endda udgive en øl opkaldt efter bandets single ’Favorite Gun’ via et stort internationalt samarbejde med Mikkeller og Warpigs Brewpub.

Ring Them Bells har allerede skrevet sange til et helt nyt album og går i studiet i starten af foråret. Bandet udgiver desuden ’Things That Come Slow’ internationalt i 2021 med fokus på Tyskland, Østrig og Schweiz.

Live er Ring Them Bells en højenergisk, massiv, ja ligefrem eksplosiv oplevelse. Bandet giver alt i sig og har ry for ved hver enkelt koncert at spille som var det deres sidste. Side33 beskrev en af bandets shows i efteråret for ”eksplosivt, sitrende, rumsterende” og udnævnte Ring Them Bells som ”et af landets bedste LIVE bands”. Gaffa har ligeledes tidligere beskrevet et af bandets shows som ”enkelt, brutalt og primalt” og ”absolut respektindgydende”. Og selvfølgelig skal de give koncert i BETA!

https://www.facebook.com/ringthembellscopenhagen

 

Medier