Beta

Lørdag 30. september

RUSK FESTIVAL 2017

Om koncerten

Sidste lørdag i september vender den årlige RUSKfestival tilbage, og igen igen i år BETA, der lægger scene til herlighederne, hvor man kan opleve fire bands, som har deres daglige gang i Musikforeningen RUSK på Amager.
Og der skulle nok være garanti for en lækker koncertaften, hvor der bydes på lyd fra pop/rock over mere progressiv, tung rock til thrash og nærdødsmetal. Line-up’et er KISS THE DIRT, TILVIDØR, KAMI og DOOM HONEY.

KISS THE DIRT, med sanger Kenneth Nefling i front, gør sig udi melodiøs pop/rock der er præget af melankolske og storladne lydbilleder.

TILVIDØR spiller thrashmetal. De er inspireret af som Black Sabbath, Slayer og Machine Head, men musikken er også farvet af andre udtryk fra metalmusikkens brede palet.

KAMI er leverandører af det, de selv benævner nærdødsmetal. Musikken er funderet i death metal hvor tråde til doom og mere klassisk metal også har sat sit præg på lyden. Bandet har blandt andet delt scene med navne som Saturnus, Orm og Slægt.

DOOM HONEY udgøres af en bassist og en trommeslager hvis inspiration blandt andet er fundet hos rocklegender som Led Zeppelin og King Crimson. Duoen bevæger sig omkring et beat/blues/rock’n’roll orienteret udtryk tilført psykedeliske, sfæriske passager.

 

Facebook: https://www.facebook.com/Musikforeningenrusk/

Web: http://rusk-kbh.dk/

 

Medier